Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Έχει σούπερ ΣΚ με κερασάκι το Baseball

Παίδες κοιτάξτε να δείτε τί γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Ένας χαμός. Και τί δεν έχει, πέρα φυσικά από το αγαπημένο μας παιχνίδι. Ξεκίνησε το Euro, έχει τελικό το Rolland Garros (χθες ταυτόχρονα με την Ελλάδα παρακολουθούσα τον Τζόκοβιτς και ήταν πολύ καλύτερης ποιότητας θέαμα) έχει και Formula 1. Ένας μικρός χαμός. Εγώ λοιπόν θα συνεισφέρω σε αυτό που μπορώ καλύτερα και σας εύχομαι να περάσετε ένα σούπερ ΣΚ, με δεδομένο ότι έχει 9 παιχνίδια της MLB που ξεκινούν πριν τις 23:10 και επομένως παίρνουν ωραιότατα τη σκυτάλη μετά το τέλος του ποδοσφαίρου και του τένις (η φόρμουλα είναι πολύ αργά τη νύχτα).
Μην χάσετε λοιπόν το Free Game of the Day στο MLB.TV, που είναι η παιχνιδάρα Detroit Tigers @ Cincinnati Reds, με τους Verlander και Arroyo στο βουναλάκι. Το παιχνίδι σας το αναλύω πιο κάτω.

672 Houston Astros @ Chicago White Sox
Οι White Sox τη βρίσκουν πολύ με τα Interleague παιχνίδια. Είναι η ομάδα με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση σε νίκες-ήττες (157-112) παίζοντας με αντιπάλους του άλλου πρωταθλήματος. Και μπορεί μεν οι Sox να έχασαν από τους Astros χθες, αυτό όμως μάλλον θα είναι μία παρένθεση, που θα την κλείσει ταχύτατα ο Chris Sale, ο οποίος έχει 7 νίκες (οι τέσσερις τελευταίες σερί) και 2 ήττες. Τα υπόλοιπα στατιστικά του απέναντι στον άλλο pitcher (τον J. Lyles) είναι κατά πολύ καλύτερα και πιστεύω ότι η ομάδα του Chicago δεν θα δυσκολευτεί. Άσσος λοιπόν για τους White Sox με απόδοση 1,45.

673 Detroit Tigers @ Cincinnati Reds
Μέχρι σήμερα δεν θυμάμαι να έχω παίξει εναντίον του Verlander. Μου είναι δύσκολο να το κάνω ρε παιδί μου. Εννοείται ότι αυτό δεν μου έχει βγει όλες τις φορές σε καλό, καθώς στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει 3 φορές. Και στις τρεις φορές έχω θεωρήσει ότι η προηγούμενη ήττα ήταν η τελευταία. Και τις τρεις έχω διαψευστεί. Επειδή όμως η γνωστή παροιμία λέει "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" και όχι "το τετράκις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", θα το επιχειρήσω μία τέταρτη φορά, καθώς απέναντί στον κορυφαίο pitcher παρατάσσονται οι Reds, τους οποίους στο παρελθόν ο Verlander έχει κατατροπώσει. Ιδίως δε, με τον (συμπαθή κατά τα άλλα) Arroyo, δεν τους βλέπω να καταφέρνουν να αντιδράσουν όπως πρέπει. Στα 5 τελευταία του παιχνίδια, ο Arroyo έχει πάρει 3 decision και τα 3 L, ενώ στις δύο άλλες περιπτώσεις, η ομάδα πήρε το W, όχι όμως και ο παίκτης. Αυτό για μένα σημαίνει ότι όποτε ο παίκτης αυτός δεν πάει καλά, μόνο όταν φεύγει ζωντανεύει η ομάδα. Θα πάω λοιπόν για διπλό υπέρ των Tigers με απόδοση 1,60.


677 Cleveland Indians @ Saint Louis Cardinals
Πριν κάποιες εβδομάδες είχα δει ένα παιχνίδι του Masterson των Indians και μου είχε αρέσει πάρα πόλυ. Μάλλον ήταν η μία από τις δύο φορές που είχε παίξει καλά όλη τη σεζόν φέτος. Την προηγούμενη φορά που ανέβηκε στο mount πήγα υπέρ του και φυσικά πήρα τα ούμπαλά μου. Αντιθέτως, καθε φορά φοβάμαι να παίξω υπέρ του Lohse (τον οποίο έχω και στην ομάδα μου στο Fantasy) καθώς στα τελευταία του 5 παιχνίδια  δεν έχει πάρει κανένα decision, και η ομάδα έχει 2 νίκες και 3 ήττες. Θεωρώ όμως ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει ένα decision και στοχεύω αυτό να είναι W. Βέβαια στα Interleague παιχνίδια οι Indians έχουν κερδίσει 13 στα 18 παιχνίδια με τους Cardinals, πιστεύω όμως ότι αυτό στην έδρα του Saint Louis δεν είναι ένα στατιστικό που πρέπει να μας φοβήσει. Παραμένω λοιπόν υπέρ του άσσου για τους Cardinals με απόδοση 1,65.


668 Washington Nationals @ Boston Red Sox
Εχθές οι Nationals κέρδισαν τους Sox με τον Strasbourgh και τον Harper σε μεγάλα κέφια. Σήμερα όμως, θα πάω εναντίον τους και θα παίξω υπέρ των Sox, κάτι που (ίσως να έχετε παρατηρήσει) έχω κάνει σπανίως φέτος, λόγω της πολύ κακής τους εικόνας. Όχι ότι είναι κάτι σιγουράκι, αλλά θα πάω υπέρ του Daisuke Matsusaka, ή αλλιώς Dice-K, καθώς άντε να πείσεις τους Αμερικάνους να θυμούνται όλοκληρο το όνομά του. Το Dice-K τους φέρνει στο μυαλό κάτι σε ράπερ και τζόγο και τους είναι ευκολότερο.Το παιχνίδι βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς για τους Nats, στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Gonzalez με ένα μάτσο νούμερα που γ...μούν και δέρνουν. Ο άσσος λοιπόν είναι έκπληξη, αν σκεφτούμε ότι ο Matsuzaka δεν είχε ποτέ σταθερή απόδοση. Τέλος πάντων, άσσος για τους Red Sox με απόδοση 1,85.

6 σχόλια:

  1. PHILLIES KAI TEXAS ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα νούμερα των pitchers δεν φαίνονται να είναι εύκολα. Εντωμεταξύ και οι δύο κέρδισαν χθες. Και οι δύο να το επαναλάβουν; Κομματάκι δύσκολο. Αν είναι πάντως να μην κάτσει κάποιο, εκείνο που με δυσκολεύει περισσότερο είναι των Phillies. Οι Texas έχουν φόρα και μόνο ένας πολύ καλός Bumgarner θα τους σταματήσει, αλλά οι Phillies; Με τί μπάλες θα κερδίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ MINESOTA TWINS ΒΡΗΚΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ DIAMOND ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ, ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ CUBS ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ INNING ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 9-0..ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ,ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ WHITE SOX.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σόρρυ για τους Texas φίλε, σου το χάλασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΛΑ Ο VOGELSONG ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ....ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΚΑΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως ο Vogelsong (αυτόν έννοούσα όταν έγραψα Bumgarner) ήταν πολύ καλός. Δεν είχες όμως ελπίδα ούτε με το άλλο διπλό που σκεφτόσουν. Και οι Phillies έχασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή