Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Touch 'n' Go

Υποθέτω ότι έτσι γίνεται πάντα: Μετά από δύο σερί βόλτες στο ταμείο, έρχεται μία γερή ζημιά, έτσι για να προσγειωθεί κανείς. Έτσι έγινε και χθες και... προσγειώθηκα. Οριακά μεν, αλλά τρεις στις τέσσερις προβλέψεις μου χάθηκαν για έναν πόντο. Δεν πτοούμαι λοιπόν και επιστρέφω με άλλα τέσσερα παιχνίδια σήμερα. Touch 'n' Go λοιπόν.

647 Detroit Tigers @ Tampa Bay Rays
Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όμως όταν ανεβαίνει στο mount ο Verlander, και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε κάθοδο (έχουν χάσει 4 σερί), είναι δύσκολο να μην παίξει υπέρ του. Όμως από την άλλη, και οι Tampa βάζουν στο βουναλάκι τον Price με 10 νίκες και 4 ήττες. Άρα, το ποιό λογικό είναι ότι θα έχουμε pitchers' game και χαμηλό σκορ.
UNDER με όριο 6,5 και απόδοση 1,85.
Σε περίπτωση που σας τρομάζει το χαμηλό όριο, θα σας πρότεινα διπλό για τους Τίγρεις.


646 Philadelphia Phillies @ Miami Marlins
Ο Cliff Lee εξακολουθεί να γράφει δύσκολα νίκες για την ομάδα του, ενώ ο ίδιος δεν έχει πετύχει καμία. Είναι καιρό τώρα που περιμένω την καλή του απόδοση. Θεωρώ, ότι έφτασε η μέρα, καθώς οι Marlins που τους υποδέχονται είναι σε κακή κατάσταση και έχουν χάσει 8 στα τελευταία 10 παιχνίδια, ενώ με τον Johnson στο mount έχουν χάσει δύο σερί παιχνίδια.
Διπλό για τους Phillies με απόδοση 1,85.

644 Chicago White Sox @ New York Yankees
Αυτό το παιχνίδι δεν σκεφτόμουν να το προσεγγίσω σήμερα, όμως τα πράγματα αλλάζουν και αξίζει την προσοχή μας. Οι Yankees λοιπόν που μέρες τώρα "πάνε τρένο" χθες έχασαν. Θα ήταν λογικό λοιπόν να θεωρήσει κανείς ότι δύσκολα θα ξαναχάσουν. Σωστό είναι αυτό. Όμως, ξαφνικά και μέσα σε μία ημέρα το pitching rotation τους έγινε άνω-κάτω, καθώς ο Sabathia έχει ένα τράβηγμα στο μπούτι και ο Pettitte (που είχε επιστατευτεί για να βουλώσει την αρχική τρύπα) έσπασε τον αστράγαλό του από ένα comebacker. Πρόκειται για μπαλιά που χτυπιέται από το ρόπαλο κατευθείαν πίσω προς το βουναλάκι, όπου ο pitcher συνήθως είναι εκτός ισσοροπίας καθώς έχει τελειώσει το pitch. Και καθώς είναι ο πιό κοντινός αμυντικός στον ροπαλιστή (μόλις 18 μέτρα) δεν έχει δυνατότητα αντίδρασης.
Μετά λοιπόν απ' όλα αυτά, οι Yankees φέρνουν άρον-άρον έναν πιτσιρικά που έρχεται από ομάδα ΑΑΑ για να κάνει το ντεμπούτο του. Θα είναι έτοιμος για να ανέβει στο πιο μοναχικό σημείο του πλανήτη (το mount του Yankee Stadium); Δεν το πιστεύω.
Διπλό λοιπόν για τους White Sox με απόδοση 1,95.

656 Cincinatti Reds @ San Francisco Giants
Οι Giants έχουν κερδίσει τέσσερα παιχνίδια σερί χωρίς να έχουν δεχθεί ούτε έναν πόντο. Και επειδή στο Baseball δεν υπάρχει ισοπαλία, όταν δεν δέχεσαι πόντος ένα πράγμα μόνο μπορεί να συμβεί. Σήμερα λοιπόν ανεβαίνει στο mount ο Cain, ο οποίος μετά το perfect game, στις 13 Ιουνίου, έχει μία νίκη και ένα no decision, στο οποίο μπορεί μεν οι Giants να έχασαν, εκείνος όμως παραχώρησε μόλις έναν πόντο. Θα καταφέρουν τα ρόπαλα των Reds να τον κερδίσουν μέσα στο AT&T Park; Απαντώ οπαδικά. ΌΧΙ!
Άσσος για τους Γίγαντές (μου) με απόδοση 1,65.

8 σχόλια:

  1. Και μετά από πολύ καιρό πίσω στο Baseball Bet (για όποιον με θυμάται). Λοιπόν συμφωνώ με τις προβλέψεις σου. Μόνο στους reds @ giants λίγο δεν μου κολλάει αλλά δεν ξέρω. Μια πρόγνωση για τους astros @ cubs!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει άδικο να μην σου κολάει, καθώς πάει κόντρα σε παραδόσεις. Οι Reds έχουν πάνω από ένα χρόνο να χάσουν πέντε παιχνίδια σερί εκτός έδρας. Αλλά και οι Giants δεν μας έχουν συνηθίσει σε τόσες σερί επιτυχίες, όμως πώς γίνεται να πάει κανείς κόντρα στον Cain και σε μία ομάδα που έχει momentum; Δύσκολο μου φαίνεται.
      Όσο για τους Cubs... Τί να πει κανείς; Ο Maholm έχει να δει νίκη από τις αρχές Μαΐου, και σε αυτό το διάστημα οι Cubs σε ενάρξεις του έχουν κερδίσει μόλις μία φορά. όχι ότι και οι Houston, ή ο Norris είναι σε καλύτερη μοίρα. Ο Pitcher αυτός έχει 3 ήττες σερί, πριν από αυτές όμως είχε τέσσερις νίκες σερί, οπότε έχει καλύτερα εχέγγυα.
      Μάλλον γέρνω προς τους Astros.

      Διαγραφή
  2. Τι λέτε για Texas και Cardinals;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Τέξας είναι πάντα υποψήφιοι για νίκη, οι Cardinals πάλι όχι τόσο. Οι Πειρατές έχουν αποδειχθεί δύσκολοι και αυτό κάνει τη συνάντηση αμφίρροπη.

      Διαγραφή
  3. Και κάτι άσχετο με τις προβλέψεις και σχετικό με την MLB. Για δωρεάν αγώνες στην mlbtv τι πρέπει να κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την MLB μπορείς να δεις δωρεάν μόνο το free game of the day που είναι διαφορετικό κάθε μέρα και καμιά φορά είναι σε καλές ώρες Ελλάδος. Υπάρχουν όμως και κάποια sites (τελευταία είχα βρει το vipbox.tv αν το θυμάμαι καλά) που δείχνουν ελεύθερα παιχνίδια. Ψάξτο λίγο

      Διαγραφή
  4. Oι επιλογές μου για σήμερα είναι οι εξής:
    .San Fransisco Giants
    .Chicago White Sox
    .Philadelphia Phillies
    .New York Mets

    Καλη επιτυχία στις δικές σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή