Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στην τελική ευθεία η Interleague

Εχθές η μέρα δεν μου βγήκε καλά. Όλα ήταν οριακά. Οι Cardinals έχασαν καθώς η ισοπαλία 1-1 εσπασε στην παράταση, ενώ και οι Dodgers έχασαν καθώς η ισοπαλία 1-1 έσπασε στο τελευτάιο inning. Μόνο το Over των Boston βγήκε. Και αυτό οριακά με 11 runs ενώ το όριο ήταν 10,5. Στα θετικά της ημέρας ήταν η νίκη των Pitsburgh την οποία πολλοί αναγνώστες του blog επέλεξαν, ενώ οι Phillies έχασαν αν και οι πιθανότητες ήταν υπέρ τους.
Μετά λοιπόν αυτόν τον σύντομο απολογισμό ξεκινώ με τα σημερινά παιχνίδια, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της Interleague, η οποία τελειώνει στις 24 του μηνός.

641 Detroit Tigers @ Pitsburgh Pirates
Με τον Burnett είχα (και ακόμη έχω) ενδειασμούς. Φοβάμαι ότι πλησιάζει το τέλος του νικηφόρου του σερί, που έχει φτάσει τα 6 παιχνίδια, ενώ με αυτόν στο mount οι Pirates έχουν κερδίσει 8 φορές. Το πιθανότερο θα ήταν να παίξω εναντίον των Pirates, όμως για την ώρα, ο Βurnett φέτος δεν έχει χάσει καμία φορά εντός έδρας, οπότε νομίζω ότι δεν θα είναι σήμερα η ημέρα που θα χάσει. Θα βάλω λοιπόν άσσο για τους Πειρατές με απόδοση 1,85.

642 Tampa Bay Rays @ Philadelphia Phillies
Το παιχνίδι αυτό θεωρώ ότι θα ανέβει ψηλά, παρά τα καλά ονόματα που ανεβαίνουν στο βουναλάκι. Πρόκειται για τον Shields και τον Cliff Lee. Κυρίως ο δεύτερος, αλλά και ο πρώτος, εμφανίζονται συχνά ασταθείς και έχουν υπάρξει παιχνίδια που έχουν πάει πολύ ψηλά. Το ERA του Shields είναι 3,72 ενώ του Lee 3,48. 
OVER λοιπόν με όριο το 7,5 και απόδοση 1,85.
Εναλλακτικά εξακολουθώ να περιμένω την πρώτη νίκη του Cliff Lee και πιστεύω ότι έφτασε η ώρα του, οπότε ίσως θα θέλετε να επιλέξετε άσσο για τους Phillies, με απόδοση 1,60.

645 New York Yankees @ New York Mets
Οι Yankees φέτος είναι η κορυφαία ομάδα στις Interleague συναντήσεις με 11 νίκες και μόλις 3 ήττες, ενώ το σερί νικών έφτασε τις 10. Σε αυτό το σερί κέρδισαν τους Mets 3 φορές, ενώ προέρχονται από 2 ήττες και αυτό θέλουν να το σταματήσουν. Στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Pettitte, ο οποίος προέρχεται από νίκες και η ομάδα το ίδιο με αυτόν στο mount. Αντιθέτως ο Niese έχει σημειώσει ήττες (μία που του αποδόθηκε και μία όχι). Θεωρώ λοιπόν ότι για άλλη μία φορά, τα Subway Series θα γύρουν προς το Bronx.
Διπλό για τους Yankees με απόδοση 1,65.

Θα σας δώσω και έναν μπαλαντέρ.

Milwakee Brewers @ Chicago White Sox
Οι White Sox με τον Sale στο mount είναι πολύ καλοί. Προέρχονται μεν από ήττα στο τελευταίο παιχνίδι, πριν από αυτό όμως είχαν πετύχει 5 νίκες. Αντιθέτως ο Greinke έχει δώσει δύο ήττες στους Brewers, καθώς εκτός έδρας δεν είναι τόσο καλός και μάλιστα στο γήπεδο των Sox έχει συνηθίσει να τον χτυπούν.
Βάζω λοιπόν άσσο για τις Άσπρες Κάλτες με απόδοση 1,65.



********** ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ**********

653 San Francisco Giants @ Oakland Athletics
Αυτό δεν είναι μπαλαντέρ. Σας έχω προειδοποιήσει, οπότε αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία. Στο βουναλάκι αναλαμβάνει ξανά τη μπάλα για τους Γίγαντες, ο Lincecum και εγώ -εδώ και βδομάδες- στήνομαι για την νίκη του. Θα ρίξω λοιπόν ένα δελτίο με τους Giants για νίκη. Μην με ρωτήσετε να σας γράψω στοιχεία, νούμερα ή άλλες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, διότι δεν έχουν σημασία για το διπλό που βάζω. Δηλώνω αμετανόητος.
Διπλό για τους Γίγαντες με απόδοση 1,85.

4 σχόλια:

  1. Πως βλέπεις Σινσινάτι; ΄Μέχρι πόση ώρα πριν από έναν αγώνα μπορεί να γίνει αλλαγή του pitcher σε μια ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου με λίγα λόγια, οποιοσδήποτε παίζει απέναντι στους Twins, πάει για νίκη, οπότε οι Reds έχουν πολλές πιθανότητες για τον άσσο.
      Τώρα για τον pitcher που ρωτάς. Σπανίως γίνεται αλλαγή των pitchers παρά μόνο αν υπάρχει τραυματισμός. Αυτό μπορεί να γίνει οποτεδήποτε. Αν τώρα ρωτάς αυτό πόσο επηρεάζει τις αποδόσεις του στοιχήματος, θεωρών ότι εντός της ημέρας δύσκολα θα κάνει αλλαγές ο ΟΠΑΠ στις αποδόσεις αν γίνουν αλλαγές στον pitcher.

      Διαγραφή
  2. Τελικά ο Lincecum δεν πήρε τη νίκη αλλά οι Giants κέρδισαν . Και με δραματικό τρόπο . Για μένα το έχασε ο Melvin το παιχνίδι - ο προπονητής τους - και όχι ο Cook - ο pitcher . Πρέπει να ήταν φανταστικό να το βλέπεις live το comeback αλλά τέτοιες ώρες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου οι ώρες είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, όμως εγώ συνήθως ανοίγω τα μάτια μου κατά τις 7 και αν παίζεται ένα παιχνίδι βλέπω στο κινητό μου το τέλος του. Έτσι έγινε και σήμερα. Είδα λοιπόν το comeback, καθώς και τον ψυχοβγάλτη, το τελευταίο inning.

      Διαγραφή