Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Αυλαία στην Interleague.


Να μία όμορφη τριπλετίτσα χθες που με έστειλε ταμείο χθες, προτελευταία ημέρα της Interleague για φέτος. Διότι μπορεί μεν οι Orioles να μην κέρδισαν τους Nationals (παιχνίδι άλλωστε δύσκολο που το είχα κατατάξει τρίτο) όμως οι Giants κέρδισαν, οι Reds κέρδισαν και οι Dodgers κέρδισαν, οπότε το ένα από τα δύο δελτία μου, έδωσε το παρολί.
Πάμε λοιπόν για σήμερα.
Πριν ξεκινήσω με τις προβλέψεις μου να σας πω ότι το Free Game of the Day της MLB.TV είναι το Twins @ Reds, το οποίο είναι αμφίρροπο παιχνίδι, γι' αυτό και δεν θα το αναλύσω. Πιστεύω ότι θα γύρει υπέρ των Reds, αλλά δεν θα βάλω και τα λεφτά μου επάνω. Τα παιχνίδια πάντως σήμερα (εκτός από δύο) ξεκινούν πριν τις 11, οπότε μπορούμε να απολαύσουμε.
Πάμε λοιπόν για την τελευταία πρόβλεψη παιχνιδιών Interleague, καθώς από δευτέρα επιστρέφουμε σε αγώνες αμιγώς ανάμεσα σε ομάδες των δύο πρωταθλημάτων.

684 New York Yankees @ New Yolk Mets
Εδώ θα έχουμε ένα φοβερό pitchers' game, ανάμεσα σε Sabathia και Dickie. Ο τελευταίος έχει να χάσει από τις 30 Απριλίου. Τα τελευταία δύο παιχνίδια τα έχει πάει μέχρι τέλος επιτρέποντας στα 18 αυτά innings, ένα hit τη φορά που το ένα ήταν πόντος. Τί να λέμε τώρα. Απέναντί του ο Sabathia που έχει μεν δύο νίκες, όμως στα τελευταία του παιχνίδια έχει δεχθεί 6 runs. Απλά κερδίζει με το βάρος της επίθεσής που τον στηρίζει. Θεωρώ λοιπόν ότι σήμερα με τον Dickey δύσκολα θα μιλήσουν τα ρόπαλα των Bomers και άρα το παιχνίδι θα γύρει υπέρ των γηπεδούχων.
Άσσος για τους Mets με απόδοση 1,85.
Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε under, καθώς το όριο που τίθεται είναι μπόσικο.
UNDER με όριο 7,5 και απόδοση  1,70.


674 Detroit Tigers @ Pittsburghs Pirates
Οι Πειρατές στο γήπεδό τους όλο τον Ιούνιο είναι πολύ γεροί. Έχουν ήδη κερδίσει δύο σερί τους Tigers, οι οποίοι με τον Verlander στο mount, πάνε για να αποφύγουν το "σκούπισμα". Και νομίζω ότι θα το αποφύγουν. Όχι ότι ο Correia είναι εύκολος pitcher. Το αντίθετο. Είχε κακό ξεκίνημα χρονιάς, ακολουθώντας όμως παράλληλα την πορεία της ομάδας του. Το τελευταίο διάστημα λοιπόν που οι Pirates έχουν ανακάμψει έχει ανακάμψει κι αυτός. Εξακολουθώ όμως να υποστηρίζω Verlander.
Διπλό για τους Tigers με απόδοση 1,70.



682 Arizona Diamondbacks @ Chicago Cubs
Οι Lovable Losers (οι Cubs ντε) είναι μία από τις ομάδες που αγαπώ. Κάθε χρόνο οι οπαδοί τους (που γεμίζουν τις κερκίδες παρά την ξηρασία τίτλων που έχει φτάσει το αιώνα) λένε "This year is the year". Φέτος βάζω στοίχημα ότι από πολύ νωρίς είπαν: "This year is not the year". Οι Cubs είναι ο πάτος του βαρελιού όλης της MLB. Ο Mat Garza που αναλαμβάνει το μπαλάκι για τα αρκουδάκια προέρχεται μεν από μία νίκη, πριν από αυτή όμως είχε δώσει στην ομάδα του 7 ήττες (οι 4 του αποδόθηκαν). Δεν πιστεύω λοιπόν ότι θα καταφέρει να ανακάμψει και να συγκρατήσει τους Diamondbakcs, οι οποίοι σημείωσαν κάποια κάμψη τον Ιούνιο, παραμένουν όμως πολύ επικίνδυνοι. Από την άλλη υπάρχει και ένα εντυπωσιακό στατιστικό. Οι Cubs φέτος έχουν πετύχει μόλις 3 νίκες στα 18 παιχνίδια που έχουν αντιμετωπίσει αριστερόχειρο pitcher. Και ο Miley, των D-bakcs μπορεί να μην έχει φοβερά στατιστικά να επιδείξει, είναι όμως.... ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΟΣ.
Άσσος για τους Κροταλίες με απόδοση 1,65.

4 σχόλια:

  1. Texas βλέπεις; Πως χάσανε χθες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίταξε, το Texas είναι φέτος ομάδα-λιμάνι. Στην έδρα τους είναι πολύ γεροί και μετά από ήττα χθες έχουν μεγάλες πιθανότητες για νίκη σήμερα. Χθες οι Rockies τους πήραν φαλάγγι και μέχρι το 5 inning είχαν βάλει 11 runs. Όταν ξύπνησαν οι Texas έβαλαν σε ένα inning 6, αλλά δεν ήταν αρκετά. Πάντως μία ομάδα που βάζει 6 runs και χάνει σημαίνει ότι μπορεί να ανακάμψει. Άλλωστε πόσες πιθανότητες έχουν οι Rockies να επαναλάβουν το χθεσινό; Μικρές. Άρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Σχολιο γινεται εδω οχι γιατι το προτεινες αλλα γιατι εισαι οπαδος των κ.λο Giants .... Κυριακη βραδακι και εχει περασει το διπλο των Cards, περιμενω το Texas (που θεωρω οτι μετα την προχτεσινη ηττα δεν χανει back to back και δικαιωνομαι) και παρακολουθω τους κ..λοGiants που εχουν ξεκινησει ωραια απεναντι σε ενα rookie pithcer των Αs και προηγουνται ... προηγουνται... κρατανε.... κρατανε.... καπου στο 7ο inning με παιρνει ο υπνος και ξυπναω (λογω δουλειας) πρωι πρωι και τι να δω????στο 9ο inning με φωρτομενες 2 βασεις με 2 outs και ριψεις 3-2 αυτος ο αχρηστος Casilla στρωνει ενα ωραιοτατο walk-off 3 run homer και με στελνει.... οχι στον κουβά... στην Κούβα... για να ειμαι κοντα στην γεννετειρα του το Santo Domingo....
    Μετα απο αυτο Γιγαντες μονο στο τραπέζι θα βαλω ξανα (γιαχνί) σε δελτιο never again..... (ειναι πολυ βαρεις για την ... τσεπη μου) :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες λοιπόν φίλε μου είδα το παιχνίδι ζωντανά και μου κόπηκε η χολή μόλις άκουσα το "κράκ" στο ρόπαλο του επιθετικού των A's (δεν θυμάμαι το όνομα) ο οποίος ήταν 0 στα 3 εκείνη την ημέρα και εκείνο ήταν το πρώτο του Homerun. Θα διαφωνήσω με τον χαρακτηρισμά "άχρηστος" του Casilla, ο οποίος γενικώς πάει καλά και κρατάει πολύ τη θέση του Wilson. Πάντως για να νοιώσεις κάπως καλύτερα θα σου πω ότι, και εγώ έπεσα για ύπνο με τους tigers νικητές, τους Dbacks το ίδιο και ξύπνησα το πρωί με τους Mets να τον πίνουν. Δυστυχώς έτσι πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή