Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πρόβλεψη πριν την ώρα της

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα λείψω στη Σύφνο, καθώς παντρεύεται ο κουμπάρος μου. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να βρω ούτε τον ελάχιστο χρόνο για να συμπληρώσω κάποιο δελτίο, ενώ δεν ξέρω και αν θα έχω τη δυνατότητά να βάλω προβλέψεις από το iPhone μου, μία διαδικασία που είναι επίπονη και χρονοβόρα.
Έτσι, αποφάσισα να σας βάλω τρεις προβλέψεις για το Σάββατο, και να μην βάλω καθόλου για την Κυριακή, καθώς όπως σας έχω ξαναπεί, ακόμη και η πρόβλεψη μίας ημέρας, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί τα παιχνίδια της προηγουμένης, είναι επικίνδυνη. Απλά φανταστείτε πόσο έξω μπορώ να πέσω αν υπάρξει σε κάποια ομάδα ένας σημαντικός τραυματισμός στο παιχνίδι που δεν έχει γίνει καν και εγώ να λέω πως θα πάει αυτή η ομάδα την επομενη ημέρα. Για αυτούς τους λόγους οι προβλέψεις στο Baseball πρέπει να είναι ημέρας και όχι μπαγιάτικες.
Τέλος πάντων πιστεύω ότι μπορώ να πάρω το ρίσκο μίας ημέρας και χωρίς πολλές αναλύσεις, να πάω με τα μεγάλα ονόματα που κατεβαίνουν το Σάββατο. Strasburg, Hammels και Santana.
Πρόκειται για τα
  • Nationals @ Braves, στο οποίο βάζω διπλό
  • Phillies @ Marlins, όπου επίσης βάζω διπλό και τέλος
  • Mets @ Dodgers, όπου και εδώ βάζω διπλό
Καλό Σαββατοκυριακο, θα έχω και πάλι προβλέψεις την Δευτέρα το μεσημέρι.

11 σχόλια:

  1. Παιδιά, δώστε κανένα προγνωστικό για τα αποψινά ματσάκια. Οι Τέξας περνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα, Μια που ο κώστας κανει την καλύτερη δουλειά (διακοπές) θα σου πώ εγω τι βλέπω για σήμερα:
    Πρωτο μου σημέιο οi Washington Nationals με τον εκπληκτικο και σε δαιμονιοδη φορμα Gio Gonzalez να ανεβαινει στο βουναλακι, θεωρω οτι δεν θα ΄καταφέρει να παρει την νίκη ειδικά μετα και απο την χτεσινή απρόσμενη ήττα του Strasburg.
    Δευτερο σημείο οι Los Angeles Angels που κατεβαινουν με τον πολυ καλο Wilson ο οποιος εχει κερδίσει τα τελευταια πεντε παιχνιδια στα οποια αγωνίστηκε ως αρχικος Pitcher
    Τελος (για να απαντησω στο ερωτημα σου) ναι θεωρω οτι οι Texas Rangers με τον Darvish στο mount εχουν μεγαλες πιθανοτητες να φυγουν με την νίκη αλλα αυτο το ποσοστο που βρισκω (Ειδικα στον ΟΠΑΠ) δεν με ικανοιποιει και θα προτιμήσω τον ασσο των New York Yankees (στο 1,55) οι οποιοι βρίσκονται σε εκπληκτική φορμα και παρόλο που εχουν να αντιμετωπίσουν εναν πολυ καλο pitcher των Chicago White Sox θεωρώ οτι θα παρουν την νική ευκολα ή δυσκολα

    Τελος θα ηθελα να μοιραστώ μαζί σας ενα βιντεακι με μια φάση απο τον χτεσινό αγώνα μεταξύ των Twins και των Royals απο τις πιό περιέργες που έχω δεί ποτε στο Baseball (ο Κωαστας που ειναι μαλλον πιο παλιος fan του αθλήματος να μου πέι αν εχει ξαναδεί τετοιο πράγμα!!!!)

    http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=22734353&topic_id=11493214&partnerId=aw-5384092855018457001-996

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GreekPitcher, συγχαρητήρια για τα προγνωστικά σου! Μόνο να τα ανεβάζεις λίγο νωρίτερα καθημερινά για να προλαβαίνουμε να τα σταυρώνουμε. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυτυχώς χτες ημουν και εγω μεχρι αργα το απογευμα σε μια παραλια (μελετωντας παντοτε τους αγωνες της MLB) και μολις γυρισα εγραψα (και προλαβα να παίξω το παρολι που σας εδωσα)... πριν καν φυγουν τα αλατια απο πανω μου..... Αλλωστε αυτη ειναι η μαγεια του καλοκαιριού παραλια, ηλιος θαλασσα και Baseball xaxaxaxa

      Διαγραφή
  5. Κώστα, πως πήγε ο γάμος; Να ζήσουν οι νεόνυμφοι! Επέστρεψες; Ο κόσμος ζητάει προγνωστικά; Σε πήρε το μάτι μου σε εβδομαδιαίο στοιχηματικό έντυπο που τιμάται έναντι 2,5 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλοι μου καλοί σας ευχαριστώ που κρατήσατε ζωντανή τη συζήτηση στο blog εν τη απουσία μου. Στη Σύφνο δεν έχει ούτε καν 3G οπότε δεν μπορούσα να δω ούτε αποτελέσματα ούτε αγώνες ούτε τίποτα.
    Μεγάλο ευχαριστώ στον Greek Picher για τις προβλέψεις και το βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι δεν επχω ξαναδει μπάλα με τόσο σπιν λες και είναι μπιλιάρδο, όμως επειδη κάποιοι τα έχουν δει όλα, γι αυτό υπάρχει κανόνας και για αυτή την περίπτωση που λέει ότι αν η μπάλα βγει φάουλ, αλλά ξανα μπει στο γήπεδο πρίν την πρώτη ή τρίτη βάση, τότε είναι fair.

    Επίσης ο γάμος πήγε πολύ καλά και ξώκυλα στο φαΐ. Όσο για το έντυπο που με είδες, είναι αλήθεια ότι έκανα μία συνεργασία, όπου δίνω δωρεάν προγνωστικά για να μου βάζουν δωρεάν τη διαφήμιση μου μπας και αυξηθούν λίγο τα κλικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωστα μακαρι παντα να κανω τοσο επιτυχημενες παρεμβασεις-προβλεψεις.... (πραγμα δυσκολο) Χτες επαιξα αλλο ενα δελτιο με S.Fran. Giants, Milwaykee Brewers και (%^&&#!!@!) Κansas Royals (οι οποιοι ηταν μπροστα με 5-1 ως στο 5 η 6ο inning και μετα εφαγαν 9 πόντους σε 3 ιννινγκς !!!! 5 στα 6 επιασα χτες (δεν παραπονιεμαι αφου πηγα εστω ενα ταμειο) και παμε παλι δυνατα σημερα.
      υ.γ. 1 πραγματι η φαση που σου εστειλα ειναι σπανια και μοναδικης (τυχης ή ατυχιας) αναλογα σε ποια ομαδα εισαι....

      υ.γ.2 γαμος+νησι= ποτο και φαι...... οποτε μην εχεις τύψεις....
      υ.γ.3 πολυ καλη κινηση η συνεργασια με το εντυπο.... απλα η δυναμη του internet (δηλαδη της αμεσης πληροφορησης σε οτι γινεται ... αλλαγη Pitcher, σκορ προηγουμενης ημερας κτλ) ειναι ασυγκριτη ως προς την βοηθεια για επιλογη προγνωστικων...
      καλη μερα και καλο μηνα

      Διαγραφή
    2. Ρε μάγκες, πως κι έτσι χθες οι Τέξας; Έλεος δηλαδή! Πιάνω τους ρόχας και χάνουμε το λεγόμενο "ευκολάκι";

      Διαγραφή
    3. Τραγικό. Ποιό; το Oakland, κερδίζει τους Rangers μέσα στο Arlington, σε μία ημέρα που ο Darvish έχει βγάλει 11 strike out. Δυστυχώς όταν δεν μιλάει η επίθεση, το παιχνίδι χάνεται.

      Διαγραφή
    4. Φίλε Greek Pitcher, μακάρι να μπορούσε το καλοκαίρι να μας ακολουθεί έτσι πάντα και να έχομε καλύ διάθεση, διότι δυστυχώς με αυτά που γίνονται γύρω μας, μόλις πάρει κανείς τα μάτια του πάνω από το baseball, όλα φαντάζουν αποκαρδιωτικά.

      Διαγραφή