Τρίτη 17 Απριλίου 2012

3 στα 3 με κλειστά τα πρακτορεία

Δεν είναι κρίμα κι άδικο να έχω πιάσει και τις τρεις προβλέψεις που έκανα χθες, αλλά να είναι κλειστά τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Κρίμα.
Δεν πειράζει όμως, γιατί κερδίζω σε αξιοπιστία, ελπίζω δε κάποιοι από εσάς που με διαβάζετε να παίξατε στο Internet και να κερδίσατε.

4 σχόλια:

  1. Θα σε στεναχωρήσω φίλε αλλά στο on - line στοίχημα το όριο για το Φιλαδέλφια @ Σαν Φρανσίσκο ήταν το 6 και όχι το 7,5 . Δεν ξέρω τι θα έδινε ο ΟΠΑΠ αλλά δυστυχώς εδώ πήγαμε κουβά .
    Καλή συνέχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπορείς αν θέλεις να μπείς σε ένα ιστότοπο με on line στοίχημα να κάνεις έναν κωδικό με το email σου χωρίς να καταθέσεις χρήματα για να βλέπεις μόνο τις αποδόσεις και να προβλέπεις με πιο έγκυρο τρόπο . Για να μην πηγαίνουμε κουβά κι εμείς που παίζουμε εκεί . Ευχαριστώ πολύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε δίκιο και οι δύο (αν δεν είναι ένας που μου γράφει και τα δύο σχόλια) αλλά είχα γράψει ότι το όριο 7,5 το έβαλα αυθαίρετα, διότι ο ΟΠΑΠ δεν έβγαλε καθόλου στοιχεία για αυτά τα παιχνίδια. Εφόσον λοιπόν ήταν το όριο χαμηλότερο από αυτό που υπολόγισα εγώ, ίσως θα έπρεπε να αποφύγετε το παιχνίδι.
    Πάντως έχετε απολύτως δίκιο ότι θα έπρεπε να το είχα ελέγξεικαι εγώ από τη μεριά μου και έτσι ακριβώς θα κάνω από δω και μπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΕΙΣΟΥΝ ΣΑΦΗΣ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΓΩ ΕΠΑΙΞΑ ΤΗ ΔΥΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ...ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ UNDER ΗΤΑΝ 6 ΚΑΙ ΟΧΙ 7.5 ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΩ..ΕΙΣΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙ ΑΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ..ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΛΟΥΣ ΠΡΩΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή