Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Σιγουράκια; Σιγουράκια!

Για σήμερα θα ακολουθήσω μάλλον πεπατημένες και σιγουράκια, αν και πάλι θα επιλέξω διπλά. Θα θυμηθώ κατ' αρχάς (γι' αυτό και το βάζω και τίτλο) ότι μία από τις πιο πολυδιαβασμένες μου αναρτήσεις έχει ακριβώς τον τίτλο που βάζω και σήμερα. Βέβαια δεν είναι πρόβλεψη, αλλά απολόγισμός, καθώς η τριπλέτα ήταν επιτυχημένη. Ας ελπίσω λοιπόν ότι και αυτή η φορά θα μου βγει σε καλό.

666 Saint Louis Cardinals @ Pittsburgh Pirates

Η αναμέτρηση με το διαβολικό νούμερο με ιντριγκάρει πολύ. Και μόνο που βλέπω αυτό το 666 θεωρώ ότι θα πρέπει να το σημειώσε σε ένα κουπόνι.
Τώρα στα του παιχνιδιού. Οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals κάνουν αυτό που πρέπει. Κερδίζουν. Και ενώ τους λείπει ο Carpender το κάνουν με φοβερό pitch. Ο Westbrook έχει μόλις 0,67 ERA. Βέβαια απέναντι στους Πειρατές έχει 3 ήττες με 5,46 ERA και αυτές όλες στο PNC Park. Αυτά όμως πέρυσι, διότι φέτος οι Pirates έχουν την χαμηλότερη συγκομιδή πόντων στην MLB: μόλις 27. Δεν νομίζω λοιπόν ότι θα ξεσπάσουν αξάφνως στον σταθερό Westbrook.
Οπότε δίνω πρωτίστως UNDER με όριο το 8,5 και απόδοση 1,65, αλλά και διπλό για τους Card με απόδοση 1,75. Η επολογή δική σας

667 Los Angeles Dodgers @ Houston Astros

Οι Dodgers είναι φέτος αναζωογονημένοι και όσο και αν αυτό (λόγω του ότι είμαι οπαδος των Giants) με πονάει, δεν μπορώ να μην βλέπω ότι είναι η ομάδα με το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό σε νίκες-ήττες (786) με πρώτους τους Texas και 846. Αντιθέτως το Houston δεν έχει και πολλά να μας δείξει. Βέβαια δεν έχουμε δει και πάρα πολλά από τον Kershaw (τον pitcher των Dodgers) φέτος, σίγουρα όμως πάει καλύτερα απ' ότι ο Weiland. Αυτός πάντως που νομίζω ότι κάνει τη διαφορά είναι ο Matt Kemp, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι με τους Astros πετυχαίνει Homeruns και έχει average .481 με OPS 1.525!!!
Οπότε και εδώ διπλό για τους Dodgers με απόδοση 1,45.


672 Philadelphia Phillies @ San Diego Padres

Νομίζω ότι εδώ ένα όνομα αρκεί: Roy Halladay. Ο Doctor έχει 3 νίκες χωρίς ήττες, έχει 1,17 ERA, καθώς στις τρεις τελευταίες του εμφανίσεις έχει επιτρέψει να μπουν μόλις 3 πόντοι, έχει βγάλει 14 strikeout και έχει διαρκέσει τουλάχιστον 7 innings σε κάθε παιχνίδι.
Με λίγα λόγια δεν νομίζω ότι θα είναι οι Padres οι οποίοι έχουν βγει τα περισσότερα Strikeouts σε όλο το πρωτάθλημα (126) η ομάδα που θα χτυπήσει τον Halladay. Μόνο που ο Halladay δεν λαμβάνει συχνά run support και αυτό με προβληματίζει λίγο, καθώς ο Luebke δεν είναι άσχημο χέρι πάνω στο mount. Μπορεί δηλαδή το παιχνίδι να είναι κοντά στο σκορ.
Βάζω πάντως και εδώ διπλό με απόδοση 1,60, σας τονίζω όμως ότι αυτή είναι η τρίτη μου επιλογή και πάντα τις βάζω με σειρά προτίμησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου