Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ανασύνταξη... Τίποτε άλλο

Νομίζω ότι τα αστεία τέλειωσαν και πρέπει να δω τα πράγματα κάπως διαφορετικά, παίρνοντας όμως και τα ρίσκα μου, διότι πολύ απλά σε αυτό το κουπόνι φαβορί σχεδόν δεν υπάρχουν. Με πολύ περίσκεψη λοιπόν καταλήγω στα εξής:

635 Texas Rangers @ Detroit Tigers

Και οι δύο ομάδες βρισκονται σε winning streak. Οι Texas -μετά τα αγγούρια που μοίρασαν στη Βοστώνη- έχουν 6 και οι Tigers 4. Άρα για κάποιον δεν τελειώνει εδώ το σερί. Και μπορεί μεν ο ΟΠΑΠ να δίνει βραχία κεφαλή στο Τέξας με απόδοση 1,75 (φαντάζομαι λόγο Darvish) έναντι του Ντιτρόιτ που δίνει 1,85, εγω θα παίξω εναντίον του Ιάπωνα pitcher ο οποίος έχει εμφανιστεί πολύ ασταθής στα δύο παιχνίδια που έχει παίξει, έχοντας μία νίκη, αλλά με υψηλό ERA 4.76. Άσε που συνολικά έχει παίξει μόλις 11,1 innings, που σημαίνει ότι στο 5ο φέβγει. Καιρός λοιπόν να καταγράψει και ήττα για την μέτρια απόδοση που έχει.
Από την άλλη αυτός που με τρομάζει είναι ο pitcher των Tigers Adam Wilk, ο οποίος μέχρι τώρα έχει κάνει μόλις μία έναρξη στα έξι παιχνίδια που έχει παίξει. Τα νούμερά του πάντως δεν είναι άσχημα, οπότε θεωρώ ότι θα κρατήσει τους Texas δίνοντας την ευκαιρία στα ρόπαλα του Detroit να πουν αυτά που έχουν να πουν.
Άσσος λοιπόν για τους Tigers με 1,85 απόδοση.


640 Philadelphia Phillies @ San Diego Padres

Θα επανέλθω στη Philadelphia, παρόλο που η ομάδα δεν πάει κάλα. Βρίσκεται τελευταία στο Division της και φαίνεται όντος να προβληματίζεται με τις ελλείψεις που έχει στο ρόπαλο. Ήτοι Howard και Utley. Πιστεύω λοιπόν ότι εδώ, στο San Diego, η ομάδα θα ξεδώσει, ιδίως μετά από αυτή την πολύ σκλήρή ήττα από τους Giants, όπου η ομάδα άντεξε 11 innings και τελικά έχασε. Βέβαια επί 11 innings δεν σκόραρε και αν δεν σκοράρεις στο Baseball δεν έχεις καν τη διέξοδο της ισοπαλίας. Εδώ αν δεν σκοράρεις χάνεις.
Πιστεύω λοιπόν ότι ο pitcher των Padres Joe Wieland, στο δεύτερο παιχνίδι της καριέρας του, μετρώντας ήδη 10,8 ERA, δεν θα μπορέσει να κρατήσει μία μεγάλη ομάδα, η οποιά απλά δεν πάει καλά αυτόν τον καιρό.
Διπλό λοιπόν για τους Phillies και απόδοση 1,75.


639 Oakland Athletics @ Los Angeles Angels

Και ξαναέρχομαι και στους Angels. ΟΚ χθες το Oakland είχε έναν κορυφαίο Colon (ο άνθρωπος έχει ξανανιώσει και κάποια στιγμή έστειλε 38 strike σερί) σήμερα όμως; Σήμερα στο βουναλάκι ανεβαίνει για τους Angels ο C.J. Wilson, η φωτεινή εξαίρεση στις κακές εμφανίσεις που κάνουν οι Άγγελοι από την αρχή της σεζόν. Ο κορυφαίος pitcher ξεκινά το πρώτο του παιχνίδι στην έδρα της ομάδας και πιστεύω ότι θα κρατήσει αρκετά εύκολα την επίθεση των Athletics, δίνοντας την ευκαιρία στο Los Angeles να επιστρέψει στις νίκες.
Ασσος λοιπόν για τους Angels που είναι και το ξεκάθαρο φαβορί με απόδοση 1,45.

3 σχόλια:

  1. φιλε μου συγνωμη..σαν φιλος του TEXAS δεν θα μπορεσς να τους κοντραρω...τι λες για οωερ 7.5 chicago cubs-miami??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Κώστα,να ξέρεις οτι η απόδοση για τους Tigers άλλαξε σε κάποιες διαδικτυακές εταιρείες, και πλέον δίνουν φαβορί τους Texas.Γνωρίζεις γιατί;

    Τάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Rocky Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ενώ τους αντιπαθούσα κάπως τους Texas, τώρα τους βλέπω με καλύτερο μάτι. Ορθά δεν μπορείς να τους κοντράρεις. Εύχομαι πάντως να έχεις παίξει εκείνο το over, καθώς ήδη τώρα που σου γράφω (δυστυχώς έλειπα όλο το απόγευμα από τον υπολογιστή μου) το παιχνίδι είναι 5-3 στο 6ο.

    @ Ανώνυμος. Όχι δεν γνωρίζω κάτι. Δεν έχω ακούσει ούτε για τραυματισμούς, ούτε κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή