Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αυτός τον χαβά του

Το ξέρετε εκείνο το ανέκδοτο με τον τύπο που ντρεπόταν να ζητήσει προφυλακτικά και έλεγε συνέχεια στον περιπτερά: "Δραμαμίνες έχετε; Δώστε μου δύο και με την ευκαιρία δώστε μου και δύο προφυλακτικά"; Στο τέλος, μετά την πέμπτη φορά ο περιπτεράς του είπε: "Ρε μεγάλε, αφού σε ζαλίζει γιατί δεν σταματάς;" Κάπως έτσι είμαι κι εγώ με τους Giants. Χθες πάλι από αυτούς έχασα το παρολί καθώς ο Cain δέχθηκε από την αρχή 2 runs η ομάδα έμεινε πίσω και τελικά ήρθε και το Bullpen και κοινώς τα σκάτωσε.
Κι όμως εγώ και σήμερα πάλι γύρω από αυτούς θα περιφερθώ:

625 San Francisco Giants @ Cincinnati Reds

Δεν θα παίξω όμως για νικητή (αν και πιστεύω ότι ο Arroyo των Reds θα πάει καλά και μάλλον θα κερδίσουν) θα βάλω UNDER. Θεωρώ ότι και οι δύο pitcher έχουν κάνει πολύ καλή άρχή φέτος και κρατούν το ERA τους πολύ χαμηλά, οπότε το όριο των 8,5 runs μας δίνει ένα αβάντζο.
Under λοιπόν στο 8,5 με απόδοση 1,75.

617 Saint Louis Cardinals @ Chicago Cubs

Χθες, αλλά κα προχθές, οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals έχασαν από τους Cubs με walk-off, δηλαδή με πόντους που μπήκαν στην τελευταία επίθεση. Μάλιστα χθες στο δέκατο inning. Την θεωρώ λογική εξέλιξη αν αναλογιστεί κανείς τη διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων. Τί εννοω: Οι Cubs για να κερδίσουν τους Cardinals ξεπερνούν εαυτόν, ενώ το Saint Louis, μαλλον την είχε δει χαλαρή τη φάση στο Wrigley. Νομίζω λοιπόν ότι σήμερα θα ανασκουμπωθούν και πίσω από τον Lynn ο οποίος κάνει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς, θα κερδίσουν το παιχνίδι.
Διπλό λοιπόν υπέρ των Cardinals με απόδοση 1,60.

629 Atlanta Braves @ Los Angeles Dodgers

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, γι' αυτό και το βάζω τελευταίο. Και οι δύο pitchers είναι σε καλή φόρμα, αν και ο Lilly (των Dodgers) την τελευταία φορά που έπαιξε περπάτησε πολλούς και δεν ήταν ικανοποιημένος, ασχέτως αν πήρε τη νίκη. Από την άλλη, ο Beachy έχει ένα ERA που τρομάζει (0,47). Άσε που οι Braves σκοράρουν διαολεμένα. Έχουν βάλει 97 runs (2οι στην MLB), ενώ οι Dodgers έχουν βάλει 78 (10οι). Όμως, οι Dodgers είναι εκείνοι που μέχρι τώρα έχουν περισσότερες νίκες, στο δε Dodgers Stadium, έχουν 6 νίκες 0 ήττες. Θα πάω λοιπόν με το γήπεδο και θα υποστηρίξω Los Angeles.
Άσσος λοιπόν για τους Dodgers με απόδοση 1,75.

2 σχόλια:

  1. kalhspera den paizei shmera o NOVA etsi??KAPOU DIAVASA autos tha xekinhsei alla sto official mlb.com den ton exei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισήμως -οπως λες- έχει ανακοινωθεί ότι θα παίξει ο Hughes. Δεν ξέρω αν αυτό θα αλλάξει την τελευταία στιγμή, αλλά νομίζω ότι ο Nova έχει "κερδίσει" μία ημέρα παραπάνω λόγω της αναβολής ενός παιχνιδιού με τη Βοστώνη την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή