Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Προσγείωση με δυσκολίες

Αγαγκαστική προσγείωση ήταν τα χθεσινά παιχνίδια, οπότε είναι απαραίτητη η περίσκεψη και η εμβάθυνση. Και δυστυχώς δεν υπάρχουν σήμερα πολύ εύκολα παιχνίδια. Οι περισσότεροι pitchers είναι οι τέταρτοι ή οι πέμπτοι του rotation τους, που σημαίνει αστάθεια και απρόβλεπτη απόδοση. Τέλος πάντων θα προσπαθήσω αυτό να το γυρίσω σε πλεονέκτημα.

627 Tampa Bay Rays @ Detroit Tigers 

Εχθές οι Tigers με άδειασαν κι ας είχαν πάνω στο βουναλάκι το μεγαλύτερο χέρι της λίγκας, τον Verlander. Σήμερα όμως ανεβάζουν ένα νέο παιδί που θα κάνει το ντεμπούτο του στην MLB. Τον Drew Smyly. Θεωρώ λοιπόν ότι μία ενδεχόμενη αστάθειά του, σε συνδιασμό με τα ρόπαλα των Tigers (που χθες δεν απέδοσαν τα αναμενόμενα) θα φέρουν αρκετά εύκολα πάνω από 8,5 runs το σπίτι.
Βάζω λοιπόν OVER με απόδοση 1,75 και παράλληλα πιστεύω ότι η νίκη θα πάει στους Τίγρεις.

630 Seattle Mariners @ Texas Rangers

Το Τέξας χθες έχασε από το Seattle με ένα inside the park homerun τριών πόντων που έγινε στο 9ο inning. Σήμερα ομως νομίζω ότι τα πράγματα θα γύρουν αρκετά γρήγορα προς τους Rangers, καθώς στο βουναλάκι ανεβαίνει ένα έμπειρο χέρι, που έχει καταφέρει πολλά πράγματα απέναντι στους Mariners. Ο Derek Holland μέχρι τώρα έχει 5 νίκες και 1 ήττα με ERA 3,17 πολύ χαμηλότερο από το μέσο όρο της χρονιάς του. Το αντίθετο συμβαίνει με τον Vargas, οπότε, μαζί με τον παράγοντα έδρα, θεωρώ ότι οι Rangers δεν θα δυσκολευτούν.
Άσσος λοιπόν στους Rangers με απόδοση 1,35.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα, γι' αυτό και σας τα παραθέτω ως παράλληλη επιλογή, ώστε να προτιμήσετε εσείς ποιο σας ταιριάζει.

628 Cincinnati Reds @ Washington Nationals

Είναι αλήθεια ότι οι Nationals έχουν κάνει φέτος την καλύτερη έναρξη της χρονιάς, και ο πρώτος αγώνας στην έδρα τους για το 2012 είναι το πλέον πολυαναμενόμενο γεγονός της αμερικάνικης πρωτεύουσας. Σίγουρα αν στο βουναλάκι ανέβαζαν τον Strasburg θα ήμουν υπέρ τους χωρίς δεύτερη κουβέντα, φοβάμαι όμως ότι ο Mat Latos (ο pitcher των Reds) θα τους χαλάσει την γιορτή κι ας είμαι μία ασταθή έναρξη της χρονιάς απέναντι στους Marlins. Βέβαια απέναντι στους Reds ο Gonzalez έχει να επιδείξει ένα πολύ σημαντικό μηδενικό. Στα runs, όμως τους έχει αντιμετωπίσει μόνο μία φορά και αυτή παίζοντας με τους Oakland Athletics. Άρα τα στοιχεία δεν είναι ιδιαιτέρως καλά για να βγάλει κανείς συμπεράσματα. Άρα θα μου πείτε "γιατί πάς κόντρα στους Nationals;" Δεν ξέρω ρε παιδιά. Την έχω δει "έκπληξη" γι αυτό και βάζω 2 με απόδοση 1,85.

629 Los Angeles Angels @ Minnesota Twins

Και οι Angels ξεκίνησαν μία χρονιά πολύ μεγάλων προσδοκειών, καθώς έφεραν το σούπερ όνομα Albert Pujols στο roster τους, όμως για την ώρα έχουν 2 νίκες και 3 ήττες και είναι τελευταίοι στο Division τους. Απέναντι στους Twins όμως, πιστεύω ότι μετά τη χθεσινή τους ήττα, θα κερδίσουν.
Και οι δύο pitcer (και ο Haren για τους Αγγέλους και ο Liriano για τους Δίδυμους) είναι ασταθείς, γι αυτό και συμπληρώνω την πρόβλεψη με εναλλακτική το OVER με όριο το 7,5.
Επομένως, πρώτη επιλογή το OVER με απόδοση 1,7 και δεύτερη το 2 για τους Angels με απόδοση 1,6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου