Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

The day after... ταμείο

Όποτε πάει κανείς ταμείο, αυτομάτως η επόμενη ημέρα είναι πιο δύσκολη. Τί να επιλέξεις, ώστε να τα καταφέρεις ξανά; Με αυτή την ερώτηση να με τριβελίζει, αποφάσισα τα εξής:

621 Miami Marlins @ Philadelphia Phillies

Και θα ρωτήσετε εύλογα, "πάλι τους Phillies, δεν βαρέθηκες που τον πίνουν μέρες τώρα;" Σωστή η παρατήρηση (αν αυτό σκεφτήκατε) όμως νομίζω ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά σήμερα. Πρώτον στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Roy Halladay και εγώ με τον Doc δεν έχω ανησυχίες. Πήρε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν βάζοντας 8 μηδενικά στο ταμπλό και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτή η πορεία. Και ειδικά από τους Marlins, το μυαλό των οποίων σήμερα θα βρίσκεται στη Φλόριντα στο χαμό που έχει γίνει με τον προπονητή τους (η είδηση υπάρχει λίγο πιο κάτω) αλλά και με τον κόσμο που μαζεύτηκε έξω από το γήπεδο τους γιουχάροντας και φωνάζοντας να γίνει μποϊκοτάζ στην ομάδα. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο πρώτος βοηθός προπονητής και άρα με όλα αυτά δεν νομίζω ότι θα έχουν πολύ όρεξη για Baseball τα ρόπαλα του Miami. Γι' αυτό και πιστεύω ότι η πλάστιγκα θα γύρει αρκετά εύκολα προς την Φιλαδέλφια.
Άσος λοιπόν για τους Phillies με μικρή απόδοση 1,50.

615 Tampa Bay Rays @ Detroit Tigers

Χθες η αλήθεια είναι ότι το απέφυγα το παιχνίδι καθώς δεν μπορούσα να φανταστώ τί θα γίνει. Σήμερα όμως νομίζω ότι με τον Verlander στο βουναλάκι οι Detroit θα γευτούν και πάλι τη νίκη. Τα ρόπαλά των Cabrera και Fielder είναι ασυγκράτητα ενώ την ίδια στιγμή ο pitcher που ανεβάζει η Tampa προέρχεται από κακό παιχνίδι στο οποίο οι Yankees τον τσάκισαν.
Ποντάρω λοιπόν στο 5-0 σε νίκες - ήττες για τους Τίγρεις και βάζω Άσο με 1,45 απόδοση. Εναλλακτικά δίνω OVER καθώς το 6,5 είναι πολύ χαμηλό όριο το οποίο νομίζω το δίνει ο ΟΠΑΠ λόγω του Verlander, αλλά ξεχνάει την επίθεση των Tigers.

625 San Francisco Giants @ Colorado Rockies

Νομίζω ότι θα πάω πάλι στους Giants κι ας με απογοήτευσαν από την αρχή του πρωταθλήματος. Τους επιλέγω, καθώς στην ουσία ποντάρω υπέρ του Lincecum. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου ότι ο Tim θα σημειώσει δύο σερί ήττες. Απέναντί του οι Rockies δίνουν την μπάλα να την πετάει ο Jeremy Guthrie. Ο ποιός;!;! O Jeremy Guthrie. Ο ποιός;!;! Άστο μην μου το ξαναπείτε πάλι δεν θα τον θυμηθώ.
Διπλό λοιπόν για τους Γίγαντες στο 1,75.



Και επειδή πρέπει να σας έχω και μία εναλλακτική, πιστεύω ότι όποιοι δεν συμφωνείτε με τα παραπάνω, ή τελος πάντων έχετε κάποια αμφιβολία, σας προτείνω UNDER με όριο το 7,5 και απόδοση 1,90 το 613 Saint Louis Cardinals @ Cincinnati Reds.
Επίσης ως UNDER με όριο το 6,5 και απόδοση 1,75 βλέπω και το 616 Washington Nationals @ New York Mets, καθώς στο βουναλάκι ανεβαίνουν δύο κορυφαίοι pitchers: Ο Santana για τη Νέα Υόρκη και ο Strasburg για την Πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου