Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Μουντή μέρα... με σύννεφα

Εχθές καλά μας πήγε το μονό παιχνίδι που έδινε ο ΟΠΑΠ, με τους Brewers να κερδίζουν και έτσι μπορέσαμε τελικά να ευχαριστηθούμε την "μπύρα" μας, κι ας κόντεψαν οι Cubs να ανατρέψουν το σκορ στο τελευταίο inning. Από το 7-2 πήγαν το σκορ στο 7-5 και γέμισαν και τις βάσεις. Η καρδιά μου πήγε για λίγο αριστερά, καθώς ξύπνησα στα άγρια χαράματα (05:20) και έβλεπα το παιχνίδι να κινδυνεύει με ένα χτύπημα να γυρίσει. Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά.
Από εκεί και πέρα η σημερινή μέρα δεν είναι εύκολη, με παιχνίδια αμφίρροπα, όπως για παράδειγμα το 600 Tampa Bay Rays @ Detroit Tigers το οποίο και θα αποφύγω, αν όμως κάποιοι είστε τολμηροί σας το δίνω ως μπαλαντέρ για OVER, καθώς και τα 18 ρόπαλα που θα μπουν στο batters box, βαράνε.

603 New York Yankees @ Baltimore Orioles

Θα ξεκινήσω λοιπόν με το παιχνίδι που θεωρώ ως το πιο εύκολο. Η Νέα Υόρκη κέρδισε χθες τη Βαλτιμόρη, κάτι που γενικώς πετυχαίνει χρόνια τώρα, οπότε δεν ανησυχώ ότι θα δυσκολευτούν να πετύχουν και δεύτερη σερί νίκη. Στο βουναλάκι για τους Yankees ανεβαίνει ο έμπειρος Fredie Garcia, προερχόμενος από την περυσινή χρονιά οπότε και κέρδισε τα 5 τελευταία παιχνίδια στα 6. Οι Ο's αντιθέτως βάζουν έναν Ταϊβανό, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην MLB, προερχόμενος από την Ιαπωνία. Και όπως σας έχω ξαναγράψει, οι pitcher της ανατολής γενικώς δεν πολύ φτουράνε στην Αμερική, οπότε θα βάλω 2 υπέρ των Yankees με απόδοση 1,55.


608 Seattle Mariners @ Texas Rangers

Χθες ο Yu Darvish ξεκίνησε δεχόμενος 5 runs, αλλά τελικά μετά από 5,2 innings -και ενώ είχαν "μιλήσει" τα ρόπαλα του Τέξας- πήρε το W δίνοντας λαβή για πολλά λογοπαίγνια με το όνομά του, όπως "Yu-turn by bats" ή "Shakie deb-Yu" και άλλα τέτοια.
Σήμερα πάντως, πιστεύω ότι οι Texas θα είναι πιο σίγουροι με τον Neftali Feliz στο βουναλάκι, ο οποίος απέναντι στους Mariners, έχει παίξει για 16 innings, έχει βγάλει 21 strikeout , έχει περπατήσει μόλις 4 και έχει δεχθεί μηδέν πόντους. ΜΗ-ΔΕΝ! Άρα;
Άσσος για τους Texas με απόδοση 1,35.

611 Arizona Diamondbacks @ San Diego Padres

Επανέρχομαι στους Κροταλίες, καθώς πιστεύω ότι έχουν μομέντουμ και οι Padres δεν θα καταφέρουν να το σταματήσουν. Ο Trevor Hill μπορεί να μην φαίνεται από τα περυσινά του νούμερα ότι είναι και το καλύτερο χέρι, όμως θα πρέπει να σκεφτούμε ότι έπαιζε με τους Athletics, οπότε δεν είναι και παράλογο ότι το 2011 είχε 12 νίκες και 14 ήττες. Το 2010 όμως είναι πετύχει 18 νίκες και μόλις 8 ήττες. Άρα με μία καλή άμυνα πίσω του, και με τα ρόπαλα των Diamondbacks να κάνουν μέχρι τώρα πάρτι, πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη από τον Volquez, ο οποίος έχει ήδη καταγράψει μία ήττα στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στους Dodgers.
Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι που προτείνω, άρα και το πιο περίεργο. Βάζω πάντως 2 στους Diamondbacks με απόδοση 1,80.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου