Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Διπλό, διπλό και πάλι διπλό

Θα ματώσω αλλά θα επανέλθω με κάθε κόστος. Αρχίζω λοιπόν:

646 New York Yankees @ Boston Red Sox

Nova κύριοι. Εγγύηση. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ αυτό το παιδί. Ακόμα και ο τραυματισμός του Gardner δεν με φοβίζει. Ο Sox φέτος είναι στο καναβάτσο και δεν γράφει πουθενά ότι ο Buchholz θα καταφέρει να τους σηκώσει. Το κακό ξεκινάει από το κεφάλι και γράφει με κεφαλαία VALENTINE.
Οπότε διπλό για τους Yankees με απόδοση 1,85

652 Los Angeles Dodgers @ Houston Astros

Οι Dodgers είναι μία ομάδα μεταμορφωμένη φέτος, καθώς δεν υπάρχουν πια τα διοικητικά προβλήματα της περυσινής χρονιάς. Οπότε ο Kemp δεν είναι μόνος του στο ρόπαλο, χτυπάνε κι άλλοι μαζί του. Έτσι, νομίζω ότι ο Lilly (ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι δεν δέχθηκε earned run) θα οδηγήσει το Los Angeles σε μία εύκολη νίκη.
Διπλό λοιπόν και εδώ για τους Dodgers με απόδοση 1,65

648 Miami Marlins @ Washington Nationals

Παρά το γεγονός ότι οι Nationals έχουν κάνει την καλύτερη έναρξη περιόδου εδώ και χρόνια (ακόμα και από τότε που ήταν στο Montreal ως Expos) δεν τους προσεγγίζω εύκολα και τους φοβάμαι. Αναλόγως φοβάμαι και τους Marlins. Θεωρώ όμως ότι με τον Zambrano στο mount και τον καλό του φίλο Guillen στον πάγκο να έχει επιστρέψει μετά την 5ήμερη αποβολή του από την διοίκηση της ομάδας, οι Marlins θα καταφέρουν να σημειώσουν μία νίκη, απέναντι στην ομάδα εκπληξη.
Πάλι διπλό λοιπόν για τους Marlins με απόδοση 1,85

7 σχόλια:

  1. ELEOS XTES ME TOUS EINGELS..APOGOHTEYTIKA..MOU XALASANE DYO DELTIA..TOUS EIXA STANDAR(O MLKAS)SE ENA DELTIO ME TOUS ORLEANS..KAI SE ENA ALLO ME TO OVERAKI POU SOUPA XTES(ROCKY)...LOIPON SHMERA PISTEYEIS YANKEES??THELW NA TOUS VALW MONOUS TOUS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέω Nova και ξερό ψωμί. Πιστεύω ότι ο Valentine έχει κάνει πολύ κακό στον ψυχισμό της ομάδας και αυτό θα συνεχίσει να το πληρώνει η Βοστώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. magkes kalhspera...to paixnidi sto boston einai derbara...exoun epeteio 100 xronwn tou ghpedou tous...einai dyskolo to diplo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου, κατ' αρχάς ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Sox και Yankees είναι ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ από μόνο του. Το ότι έχουν επέτειο -οι μέχρι σήμερα εμπερίες μου δείχνουν- ότι έχει λίγα να κάνει με το αποτέλεσμα. Να σου θυμίσω για παράδειγμα, ότι στο πρώτο παιχνίδι των Yankees το 2009 στο νέο τους γήπεδο, το οποιο και αυτό συνοδεύτηκε με πολλές εορταστικές εκδηλώσεις πριν το παιχνίδι, και παρά το ότι μέσα στο στάδιο δεν έπεφτε καρφίτσα, οι Yankees έχασαν -από τους Indians παρακαλώ- 10-2.
    Θεωρώ λοιπόν ότι δεν θα δώσω βαρύτητα στη γιορτή.
    Φυσικά και δεν αποκλείεται να έχει κάποια σημασία, νομίζω όμως ότι δεν θα είναι αυτή η αιτία που θα κάνει τη διαφορά. Εγώ λοιπόν παραμένω στην απόφασή μου για Yankees.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να που οι Yankees το χάλασαν το πάρτι στη Βοστώνη. Όχι το έγραφαν τα άστρα, αλλά στο Baseball, η έδρα δεν λέει πολλά πράγματα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να διορθώσει το γεγονός ότι ο Valentine έχει χαλάσει την χαλαρώτητα της ομάδας. Έχει χαλάσει αυτή την anything goes διάθεση που επιτρέπει μακριά μαλιά, λερωμένα κράνη, βγαλμένη τσέπη.
    Αλλά και οι αποφάσεις του με αφήνουν πραγματικά ενεό. Για παράδειγμα, στο 8ο inning, είχε έναν pitcher τον Thomas. Ο άνθρωπος χτυπήθηκε μία φορά και μετά έβγαλε ένα strikeout. Και τον έβγαλε. Μα δεν βγάζεις κάποιον μόλις πετυχαίνει strikeout. Είναι παράλογο. Βέβαια μπορώ να ακούσω πολλές απόψεις, όπως ότι απλά τον ήθελε να βγάλει τον συγκεκριμένο batter και τέλος, ή ότι ήθελε να μην αντιμετωπίσει τον επόμενο. Όπως και να έχει όμως, δεν βλέπεις συχνά μία τέτοια απόφαση. Τον αφήνεις τον άνθρωπο να συνεχίσει την προσπάθειά του.
    Τέλος πάντων, το αποτέλεσμα είνα το ίδιο. Στα χαρτιά έχει περάσει το πρώτο διπλό από τα τρία που περιμένω σήμερα. Πάμε για τα άλλα δύο μέσα στη νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MEGALO tameio...mpravo re YANKEES
    LOIPON den xerw ti exeis gia shmera alla
    MEGALYTERO diplo APTOUS philadelphia me ton HALLADAY
    sto vounalaki...perimenw kai tis apopseis sou synexise GERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ χαίρομαι που δεν φοβήθηκες τη γιορτή του Fenway και επέμεινες στους Yankees.
    Ο Halladay είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα ο Halladay. Σίγουρος και σταθερός. Δεν λαμβάνει όμως πολύ run support και αυτό είναι πρόβλημα. Και ο Luebke δεν είναι και κανένας τυχαίος. Βέβαια γεκινώς οι Padres δεν πάνε καλά, οπότε θα το έδινα διπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή