Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ματσάρες!

Το σημερινό κουπόνι έχει ΜΑ-ΤΣΑ-ΡΕΣ!!! Το μόνο που με στενοχωρεί είναι οτι αρχίζουν όλα πολύ αργά και θα δυσκολευτώ να τα δω ολόκληρα. Δεν πειράζει. Πάμε!!!

643 Chicago Cubs @ Philadelphia Phillies
Οι Phillies επιστρέφουν στο γήπεδό τους και ανεβάζουν στο βουναλάκι τον Roy Halladay. Ο τεράστιος δεξιόχειρος έχει 3 νίκες και μία ήττα με ERA 1,50 (έχει δεχθεί 5 πόντους σε 30 innings) και ετοιμάζεται για άλλη μία νίκη. Εμφανίζεται ως σιγουράκι και δύσκολα μπορώ να φανταστώ άνθρωπο να βάζει στους Cubs.
Άσσος λοιπόν για τους Phillies με απόδοση 1,35

642 Detroit Tigers @ New York Yankees
Μονομαχία στο Ελ Πάσο. Στο βουναλάκι ανεβαίνουν δύο καταπληκτικά ονόματα. Ο ένας είναι φυσικά ο Verlander (1,72 ERA και ήδη 31 strikeouts) και ο άλλος είναι ο αγαπημένος μου από το rotation των Yankees, Ivan Nova. Νομίζω ότι είναι ο σταθερότερος της ομάδας αυτή τη στιγμή. Σήμερα όμως τον φοβάμαι. Γι' αυτό θα αποφύγω να τοποθετηθώ υπέρ των Yankees και θα πάω στο Under.
Θεωρώ ότι το 8,5 που έχει βάλει ο ΟΠΑΠ είναι πολύ υψηλό όριο, γι' αυτό και βάζω UNDER με απόδοση 1,70.


653 Washington Nationals @ Los Angeles Dodgers
Και εδώ θα έχουμε μονομαχία, αλλά σε επίπεδο ομάδων, καθώς έχουμε τις δύο πρώτες ομάδες της National League (στην MLB πιο πάνω είναι μονο το Texas). Θα μπορούσα να παραθέσω πάρα πολλα στατιστικά που να δικαιολογούν την απόφασή μου, όπως όμως έχω ξαναγράψει, οι Nationals φέτος αποτελούν έκπληξη, οπότε το να σημειώσω ότι στο Dodgers Stadium έχουν κερδίσει μόνο 5 φορές και έχουν χάσει 15 δεν θα πρέπει να έχει βαρύτητα.
Εδώ λοιπόν θα πάω με τα guts. Νομίζω δηλαδή, ότι οι δύο επιθετικές αιχμές των Dodgers (Kemp και Ethier) θα καταφέρουν να χτυπήσουν τον Detwiler (ο οποίος η αλήθεια είναι ότι τρομάζει με τον ERA 0,56) και εφόσον γίνει αυτό, τότε δύσκολα τα ρόπαλα των Nationals θα καταφέρουν να ακολουθήσουν στο σκορ απέναντι στον Κershaw.
Με αυτή τη σκέψη λοιπόν πάω για Άσσο υπέρ των Dodgers με απόδοση 1,50.

651 Milwakee Brewers @ Saint Louis Cardinals
Αυτό το παιχνίδι το παραθέτω ως μπαλαντέρ, καθώς κάποιοι μπορεί να έχετε τις αντιρρήσεις σας με το προηγούμενο. Δεν είναι όμως ούτε αυτό εύκολο παιχνίδι. Γιατί μπορεί μεν οι Ζυθοποιοί να έχουν τα προβλήματά τους, καταφέρνουν όμως πολλές φορές να αντιδρούν πολύ δυναμικά. Από την άλλη έχουμε τους Cardinals με τον Gallardo, ο οποίος είναι σταθερός και αναμένεται να κρατήσει τα ρόπαλα του Milwakee και κυρίως τον Braun. Από τη στιγμή λοιπόν που θα γίνει αυτό, ο δρόμος για τον Άσσο και τους Cardinals είναι ανοιχτός, με απόδοση 1,65.

8 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τις 3 πρώτες επιλογές σου (Phillies, under Det vs N.Y.Y., L.A. Dodgers αφού τα βαριά ονόματα που κατεβαίνουν αξίζουν την εμπιστοσύνη μας) δεν βλέπω κάτι στο Mil vs St. Louis αντιθέτως βλέπω Νικη του Toronto με τον δυνατό Romero ενώ θα περιμένω να δώ ποιος θα κατέβει βε apo to S.Fran. απέναντι στον pitcher των San Diego Padres που τα πηγαίνει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστό. Ο Romero λογικά θα έχει ένα καλό απόγευμα, έχω όμως και κάποιους προβληματισμούς, καθώς οι δύο ομάδες εμφανίζονται ισοδύναμες. Και στα runs και στο ERA και αυτό με φοβίζει. Γι' αυτό και γενικώς τις αποφεύγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. snt louis paidia me trela..einai statherotatoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι όσο και αν τους λέω "μισητούς, μισητούς, μισητούς" σπανίως με απογοητεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΟΒΕΡ ΒΟΣΤΩΝΗ, ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΜΙΝΕΣΟΤΑ.ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε χίλια συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά δεν ήμουν στο σπίτι μου. Μόλις τώρα γύρισα μετά τη δουλειά.
    Για τη Βοστώνη και το Τέξας, δεν θα έλεγα όχι, αλλά η Μινεσότα παίζει με το Κανσας. Και οι δύο είναι αρκετά χαμηλά στα runs (21η η Minnesota με 71 και 19ο το Kansas με 72) οπότε ελπίζω αυτό να μην το έκανες.
    Να σου πω πάντως και μία γενική μου συμβουλή για το μέλλον, μιας και απόψε δεν σε πρόλαβα. Ποτέ (ή τέλος πάντων σχεδόν ποτέ) δεν πετυχαίνουν τρεις φορές τα ίδια πράγματα. Δεν θα πετύχουν ποτέ τρεις άσσοι. Δεν θα πετύχουν ποτέ τρία διπλά. Δεν θα πετύχουν ποτέ τρία under και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα πετύχουν ούτε τρία over. Θέλει λίγο διάχυση κινδύνου. Σκέψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ. ΑΣΣΟ ΤΕΞΑΣ ΑΣΣΟ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΒΟΣΤΩΝΗ.ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άστα φίλε, δεν το έγραψες σωστά και ήρθαν και τα τρια OVER, και έτσι τώρα φαινόμαστε και οι δύο.... Άστα... Εσύ γιατί δεν το έπαιξες, κι εγώ γιατί είπα ότι αποκλείεται να έρθουν τρια over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή