Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Boston και στα μούτρα σας

Απογοητεύτηκα πάρα πολύ χθες. Από τους Red Sox. Όχι επειδή δεν πέτυχα το under. Χέστηκα για το under. Απογοητεύτηκα από την εικόνα τους ως ομάδα. Το 18-3 ήταν το χειρότερο σκορ από το 2000, γεγονός που αποδεικνύει αυτό που έλεγα από το spring training: Ο νέος τους προπονητής Bobby Valentine είναι για τα πανηγύρια. Αυτό άλλωστε είχε φανεί από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε όταν έθεσε την απαγόρευση του αλκοόλ στα αποδυτήρια. Όχι ότι η κίνηση αυτή καθ' εαυτή είναι λάθος. Το αντίθετο. Εγινε όμως για να δείξει ότι έφταιγαν οι παίκτες που πέρυσι η Βοστώνη έχασε την τελευταία ημέρα το εισητήριο για τα Play off. Έγινε για να στείλει το μήνυμα (όταν θα ερχόταν η σειρά του) ότι αν τα κάνει σκατά δεν θα φταίει εκείνος, αλλά θα υπάρχει πάντα κάποιος άλλος να πάρει το φταίξιμο. Και αυτός ο κάποιος χθες ήταν ο Yukilis, τον οποιό ο προπονητής του κατηγόρησε ότι δεν έχει το μυαλό του και πάρα πολύ στο παιχνίδι φέτος. Τον βρήκε λοιπόν τον φταίχτη ο Valentine, αντί να κοιτάξει στον καθρέφτη και να διαβάσει τα απογοητευτικά αμυντικά νούμερα της ομάδας του η οποία έχει δεχθεί:
Τα περισσότερα Hits: 111
Τα περισσότερα runs: 68
Τα περισσότερα Home runs: 17 και έχει το υψηλότερο ERA: 6,22
 Είναι λοιπόν πολύ απλό. Δεν μπορεί ο άνθρωπος. Και αν του φταίει ο Yukilis, να πάει να κοιταχτεί, διότι ήταν σαφές από την αρχή (και απλά τώρα επιβεβαιώνεται) ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί.
Όλα αυτά για εμάς σημαίνουν απλώς το εξής: Οι Boston, αν δεν αλλάξει τίποτα στο επόμενο διάστημα, έχουν μπει στην ίδια κατηγορία με τις ασταθείς ομάδες που δεν μπορεί κανείς να τις εμπιστεύεται όπως είναι οι Rokies, οι Royals, οι Twins, οι Orioles, οι Braves, οι A's, οι Padres, οι Pirates, οι Indians, οι Mariners, οι Cubs, οι Astros και δυστυχώς και ο Giants.

Μετά από αυτά, θα σας γράψω στα γρήγορα τις προβλέψεις μου, διότι και σήμερα έμπλεξα με μία σοβαρή δουλειά και δεν κατάφερα να γράψω το πρωί.

623 Los Angeles Dodgers @ Milwakee Brewers

Θα βάλω δύο υπέρ των Dodgers στοχεύοντας και στην έκπληξη, καθώς χθες οι Dodgers έχασαν. Η απόδοση είναι 2,15 και δεν την βλέπουμε συχνά.

627 Oakland Athletics @ Los Angeles Angels

Εδώ θα παίξω under με όριο το 7,5, και απόδοση 1,75 καθώς οι Colon και Santana θεωρώ ότι θα κάνουν καλό παιχνίδι. Εναλλακτικά θα πάω με την έδρα βάζοντας άσσο για τους Angels, οι οποίοι δεν είναι στα πολύ καλά τους, αλλά συχνά πυκνά ξεσπάνε.

629 Philadelphia Phillies @ San Francisco Giants

Και εδώ θα βάλω over λόγω του πολύ χαμηλού ορίου που βάζει ο ΟΠΑΠ. Μόλις 5,5. Τους καταλαβαίνω, καθώς ο Cain (που δείχνει πολύ σταθερός) προέρχεται από σχεδόν τέλειο παιχνίδι με μόλις ένα Hit. Από την άλλη όμως ο Clif Lee, δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ηθελε, οπότε η αστάθειά του ίσως δόσει το αποτέλεσμα που θέλουμε.
OVER λοιπόν στο 5,5 με απόδοση 1,70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου