Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Έ-ΛΕ-ΟΣ!!!

Δυστυχώς, ό,τι και να επιλέγατε χθες (είτε τις νίκες, είτε τα over-under) από πολύ νωρίς οι Tigers τα έστειλαν στα σκουπίδια, καθώς και έχασαν (η πρώτη τους ήττα φέτος) και παρέμειναν στους 6 πόντους αδειάζοντας το over. Δεν ήταν όμως αυτό που με πείραξε. Με πείραξαν και πάλι οι Giants. Διότι όταν ανεβάζεις για δεύτερη φορά στο βουναλάκι έναν εκ των top 5 pitcher της λίγκας και για δεύτερη φορά αυτός δεν καταφέρνει να σου φέρει τη νίκη, τότε θα πρέπει να αναζητήσεις αλλού το πρόβλημα.
Τί να πω; Να πω για τη φάση, όπου γίνεται χτύπημα στο κέντρο, ο center στέλνει τη μπάλα σπίτι, εκείνη ξεφεύγει από το γάντι του πτωτοβασέου, οπότε χωρίς play σκοράρει ένας δρομέας των Rockies, στη συνέχεια γίνεται run down του δεύτερου δρομεά, ο οποίος ξεφεύγει από το tag και επίσης καταφέρνει να σκοράρει και τέλος γίνεται πάσσα στην τρία όπου φτάνει πια ο ροπάλιστής, τον οποίο πάλι δεν καταφέρνει η άμυνα να βγάλει out; Έλεος ρε παιδιά!!! Έ-ΛΕ-ΟΣ!!!! Και επειδή στα λόγια η φάση μπορεί να μοιάζει ακαταλαβήστική δείτε την κάνοντας κλικ εδώ.
Στην ουσία λοιπόν ο απολογισμός για χθες ήταν 50-50. Δύο στις τρεις προβλέψεις στο over-under και μία στις προβλέψεις αποτελέσματος, με τους Phillies επιτέλους να αποδίδουν όπως πρέπει. Κάτι ήταν κι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου