Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Πρόβλεψη Εξπρές

Είχα ξεκινήσει από πέρυσι τις προβλέψεις εξπρές όταν βρισκόμουν μακριά από το γραφείο και αναγκαζόμουν να γράψω στο κινητού μου και η φάση μου είχε βγει σε καλό, οπότε συνεχίζω.
Θα ξενικήσω με το 653 Milwaukee Brewers @ Chicago Cubs καθώς είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε μόνο του. Θα βάλω λοιπόν 2 για τους Ζυθοποιούς καθώς εμπιστεύομαι περισσότερο τον Marcum (ο οποίος έχει 2 νίκες κατά των Cubs) παρά τον Volstad που ανεβάζουν στο βουναλάκι τα αρκουδάκι.
Δεύτερη επιλογή είναι το 652 New York Yankees @ Baltimore Orioles. Θα πάω για Yankees (άρα βάζω 2) καθώς θεωρώ ότι μετά την πίπα που έφαγαν από την Tampa θα ξεσπά δουν πάνω στην ομάδα της Βαλτιμόρης.
Τρίτο παιχνίδι το 655 Washington Nationals @ New York Mets. Η Νέα Υόρκη έχει κάνει καλή αρχή και δεν νομίζω ότι οι National θα της την χαλάσουν μέσα στο γήπεδό της, οπότε πάω για άσσο στους Metropolitans.
Τελευταίο παιχνίδι το 651 Chicago White Sox @ Cliveland Indians. Οι Ινδιάνοι έχουν αρχίσει καλύτερα απ´ ό,τι θα περίμενε κανείς, ενώ αντιθέτως οι Sox χειρότερα, δίνω λοιπόν ευκολότερα νίκη στο Cliveland, παρά στο Σικάγο. Άσσος λοιπόν για τους Indians.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου