Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Προτάσεις για το Internet

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, οπότε δεν θα βρείτε Πρακτορείο του ΟΠΑΠ ανοιχτό για να στοιχηματίσετε. Γι αυτό και το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, δεν συμπεριλαμβάνει τους αγώνες που είχε χθες στους οποίους μπορούσατε να παίξετε. Όμως θεωρώ ότι είναι αδύνατον να ποντάρετε σε αγώνες χωρίς να έχετε δει τί έχει γίνει την προηγούμενη γι αυτό και δεν μπορώ ούτε να κάνω προβλέψεις για το Σάββατο ή την Κυριακή αν δεν δω τί θα γίνει σήμερα. Παρά ταύτα μπορεί να θέλετε να παίξετε στο διαδίκτυο, οπότε θα σας γράψω κανονικά τρεις προβλέψεις.

Los Angeles Angels @ New York Yankees

Δεν θα είναι περίπατος. Αντιθέτως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ όμως ότι η πρώτη ημέρα των Yankees στο γήπεδό τους για φέτος μετά από 6 παιχνίδια εκτός έδρας στα οποία έχουν 3 νίκες και 3 ήττες, θα συνοδευτεί με νίκη. Και μπορεί μεν να μην μου πολυ γουστάρει ο Hiroki Kuroda (ο pitcher των Yankees) αναλόγως ασταθεί όμως -και στο πρώτο του παιχνίδι για φέτος, αλλά και γενικά απέναντι στους Yankees- είναι και ο Ervin Santana, ο pitcher των Angels.
Που νομίζω λοιπόν ότι θα παιχτεί το παιχνίδι. Ακόμη και σήμερα -σχεδόν μία εβδομάδα μετά το Opening Day- εξακολουθουν να μην έχουν σημειώσει Homeruns ο A-Rod και ο Texeira για τους Yankees, καθώς και ο Pujols για τους Angels, ο οποίος μάλιστα έχει μόλις 2 RBI και 2 πόντους. Το νέο Yankees Stadium όμως απεδείχθει hitters friendly και αρα περιμένω να "μιλήσουν" εκεί τα ρόπαλα. Και ναι μεν μπορεί να "μιλήσει" ο Pujols, θεωρώ όμως πιο πιθανό να "μιλήσει" και ο Rodrigez και ο Teixeira και να συνεχίσουν να "μιλάνε" ο Cano και ο Jeter. Ο μεν πρώτος χτυπάει 344 με 4 Homerun με τον Santana στο mount και ο δεύτερος 447!!! με 3 Homerun με τον ίδιο pitcher.
Με απλά λόγια παίζω άσσο τους Yankees.

Για την ιστορία πάντως, η μετάδοση από το γήπεδο για την γιορτή της έναρξης της 110ης χρονιάς θα αρχίσει στις 19:30 το απόγευμα, με τον Jorge Posada να ρίχνει το πρώτο pitch και βασικό θέμα την συμπλήρωση ενός αιώνα από τότε που οι Yankees υιοθέτησαν τις ρίγες στην εμφάνισή τους.

Chicago Cubs @ Saint Louis Cardinals

Και το δεύτερο παιχνίδι που θα επιλέξω είναι Home Opener για φέτος. Οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals μετά από επτά παιχνίδια εκτός έδρας, στα οποία κέρδισαν τα πέντε, παίζουν για πρώτη φορά για το 2012 στο Busch Stadium και υποδέχονται τους "λίγους" όπως αποδεικνύεται Chicago Cubs οι οποίοι έχουν το ακριβώς ανάποδο σκορ: 2 νίκες 5 ήττες όλες στην έδρα τους. Θεωρώ λοιπόν, ότι με τον Freese να χτυπάει 429 ήδη 3 Homeruns και 10 RBI, και μαζί του να παρασέρνει τον Beltran και τον Holliday, δεν θα δυσκολευτούν απέναντι στον Jeff Samardzija ασχέτως αν ο άνθρωπος έχει πάει καλά στο πρώτο του παιχνίδι κερδίζοντας τους Washington Nationals. Όμως οι Cardinals δεν είναι οι Nationals και με τον κόσμο στο πλευρό τους νομίζω ότι θα έχουν εύκολο έργο. Στο βουναλάκι για τους μισητούς ανεβαίνει ο Adam Wainwright ο οποίος ναι μεν προέρχεται από ηττα, απέναντι στους Cubs όμως έχει 6 νίκες και 4 ήττες και έχει βγάλει 94 strikeout σε 99 innings, δηλαδή σχεδόν 1 σε κάθε inning.
Άσσος λοιπόν και εδώ υπέρ των Cardinals.

Arizona Diamondbacks @ Colorado Rockies

Νομίζω ότι το παιχνίδι θα γύρει εύκολα υπέρ της Αριζόνα. Οι D-backs είναι πάνω σε ράγες και πετυχαίνουν όλα εκείνα που περιμένουμε από ένα φαβορί. Αντιθέτως οι Rockies παραμένουν μία ασταθείς ομάδα, η οποία τη μία ημέρα μπορεί να ξεσκίσει τους Giants με τον Lincecum στο βουναλάκι και την άλλη να χάσει από την ίδια ομάδα με τον Bumgarner. Από την άλλη, η Αριζόνα τους έχει κερδίσει 16 φορές στις 21 που έχουν συναντηθεί, οπότε νομίζω ότι και τώρα η παράδοση θα επιβεβαιωθεί. Άρα βάζω διπλό για τους D-backs. Επιπλέον πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι OVER, και μάλιστα με περισσότερους από 9 πόντους.

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα.
    Υπάρχει κάποιο mail σας όπου μπορώ να σας στείλω κάποιες ερωτήσεις;
    Ευχαριστώ.
    Τάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή τη στιγμή έχουν τελείωσει δύο παιχνίδια. Οι Yankees που κέρδισαν ξεκάθαρα 5-0 και οι Cardinals που έχασαν big time, καθώς βρέθηκαν πίσω μέχρι και με 9-0 μέχρι να πάρουν μπρος. Όταν όμως έβαλαν τους 5 πόντους τα πράγματα είχαν δρομολογηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή