Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Αργία μεν, με πρόβλεψη δε

Τόσο χθες, όσο και σήμερα είναι αργία και τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι κλειστά, οπότε το προκαθορισμένο δεν παίζει απόψε. Χθες η αλήθεια είναι ότι το έριξα λίγο στο σορολόπ και δεν έβαλα καμία πρόβλεψη, σήμερα όμως -όπως έκανα και την Μεγάλη Παρασκευή- θα βάλω τρεις προβλέψεις για κάποιους που μπορεί να στοιχηματίζουν στο Internet.
Τα παιχνίδια που θα επιλέξω θεωρώ ότι είναι αρκετά εύκολα (γιατί άλλωστε να βασανιζόμαστε με αναζήτηση εκπλήξεων) και πιστεύω ότι θα μας δικαιώσουν.

Detroit Tigers @ Kansas City Royals

Οι Βασιλιάδες ξεκίνησαν με νίκες τη σεζόν, γρήγορα όμως η απόδοσή τους έπεσε και ήδη μετράνε 4 σερί ήττες (οι τρεις τελευταίες στο γήπεδό τους!) Δυστυχώς όμως γι αυτούς νομίζω ότι μπροστά στον Verlander δεν έχουν ελπίδες. Ο pitcher των Tigers δεν έχει σημειώσει ακόμη νίκη, κι ας έχει παίξει καλά, θεωρώ λοιπόν ότι θα είναι το κεντρικό πρόσωπο σε αυτή τη νίκη πάνω στους Royals, πλαισιωμένος από τα ρόπαλα των Cabrera και Fielder.
Διπλό λοιπόν για τις Τίγρεις του Ντιτρόιτ.

Oakland Athletics @ Los Angeles Angels

Οι Angels είναι μία από τις ομάδες που δεν ξεκίνησαν τη χρονιά όπως αναμενόταν. Έκαναν πολλά πρωτοσέλιδα στο Spring Training, τώρα όμως που οι επιδόσεις παίζουν ρόλο, τα πράγματα δεν πάνε καλά και έτσι βρίσκονται στην τελευταία θέση του Division τους με 3 νίκες και 6 ήττες. Κακή εικόνα βέβαια έχουν και οι Athletics, με 4 νίκες και 6 ήττες, για αυτούς όμως ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω λοιπόν ότι σήμερα οι A's θα χάσουν, σημειώνοντας την 3η σερί ήττα.
Ο Weaver που αναλαμβάνει να πετάει το μπαλάκι για τους Αγγέλους, στα νούμερα δεν έχει πολύ μεγάλες διαφορές από τον McCarthy των A's, πιστεύω όμως ότι η άμυνα που τον πλαισιώνει, αλλά και η επίθεση στην έδρα των Angels θα δόσει το W στο Los Angeles.
Άσσος λοιπόν για τους Angels

Philadelphia Phillies @ San Francisco Giants

Οι Giants γενικώς δεν με πανε. Φοβάμαι ότι είμαι υποκειμενικός απέναντί τους, αλλά σήμερα θα βάλω μόνο τη λογική σε αυτό το παιχνίδι. Γράφει all over UNDER. Στο βουναλάκι ανεβαίνουν Halladay και Lincecum. Και ναι μεν ο τελευταίος δεν έχει αρχίσει καλά τη χρονιά του (με ERA  σε δύο παιχνίδια 12,91!!!) πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει να παίζει όπως του αρμόζει. Με αυτή τη λογική (και με τον Doctor Halladay στο pitch για τους Phillies) νομίζω ότι το παιχνίδι θα έχει λίγα runs και θα εξελιχθεί σε Pitchers Duel.
Βάζω εγώ αυθαίρετα το όριο 7,5 για να με δυσκολέψω (αφού δεν υπάρχει σήμερα η πρόβλεψη του ΟΠΑΠ) και πιστεύω ότι θα δικαιωθώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου