Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πολλά παιχνίδια νωρίς για ένα ωραίο απόγευμα Κυριακής

Η Κυριακή είναι μία ωραία ημέρα για το Baseball, καθώς έχει παιχνίδια νωρίς και μπορούμε να τα απολαύσουμε. Με εξαίρεση το Tampa Bay @ Texas, όλα τα άλλα αρχίζουν μέχρι τις 23:10 ώρα Ελλάδας.
Μάλιστα ένα από αυτά, το Oakland Athletics @ Baltimore Orioles (για το οποίο θα κάνω και πρόβλεψη πιο κάτω) είναι και το Free Game of the Day, οπότε θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά στις 20:35 από την MLB.TV.
Ξεκινάω όμως με τις προβλέψεις

675 Pittsburgh Pirates @ Atlanta Braves
Οι Braves, μετά την κακή αρχή με τις 4 σερί ήττες, έχουν ανακάμψει και εμφανίζονται και πάρα πολύ καυτοί. Και μάλιστα χωρίς τον καλύτερό τους pitcher, τον Tim Hudson. O 37χρονος βετεράνος κάνει σήμερα το ντεμπούτο του καθώς ήταν τραυματίας και θεωρώ οτι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στους Pirates που ανεβάζουν στο βουναλάκι τον Kevin Coreia, ο οποίος δεν είναι σε κακές ημέρες (ERA 2.00), αλλά δεν τυγχάνει και ιδιαίτερου run support, γι΄ αυτό και έχει ήδη 2 ήττες. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι Pirates, έχουν σημειώσει τα λιγότερα runs της MLB. Μόλις 46, όταν ο αμέσως επόμενος, οι Marlins έχουν 64!
Άσσος λοιπόν για τους Braves με απόδοση 1,60.

681 New York Mets @ Colorado Rokies
Οι Mets πηγαίνουν στο Colorado με τον Johan Santana, ο οποίος ναι μεν ακόμη αναζητά μία νίκη, εγώ όμως πιστεύω ότι σήμερα θα την πετύχει απέναντι στον Moyer, τον ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΝΙΑΧΡΟΝΟ (ναι καλά διαβάσατε 49χρονο) pitcher του Colorado, ο οποίος έχει αποδόσεις που σίγουρα ξεπερνούν τα χρόνια του, αλλά φοβάμαι ότι σήμερα θα είναι λίγος.
Βάζω λοιπόν διπλό για τους Mets με απόδοση 1,75.

676 Oakland Athletics @ Baltimore Orioles
Αυτό το παιχνίδι θα το προσεγγίσω με τη διάθεση της έκπληξης. Είναι δύσκολη, γι' αυτό και την βάζω τελευταία επιλογή. Θα βάλω UNDER, καθώς σέβομαι τον Bartolo Colon και θεωρώ ότι θα κρατήσει χαμηλά τα ρόπαλα της Βαλτιμώρης. Από την άλλη, έχουμε τον Tommy Hunter, ο οποίος ναι μεν δέχεται πόντους (έχει ERA 4,74) αλλά αντιμετωπίζει τους A's οι οποίοι είναι τρίτοι από το τέλος στο σκοράρισμα με 65 runs.
UNDER λοιπόν, με όριο το 7,5 και απόδοση 2,05.

26 σχόλια:

  1. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΒΕΡ 7,5 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ REDS ΜΕ ΤΟΥS ASTROS. Η ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ASTROS ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΜΗΔΕΝ RUN , ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΙΤΣΕΡ, ΤΟΝ LATOS. ΤΟ ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΕΩΣ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΠΙΤΣΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παρατήρηση είναι σωστή. Υπερθεματίζω λέγοντας ότι οι Houston είναι 9οι από πλευράς runs, και βάζουν 4,5 ανα παιχνίδι. Άρα λογικό είναι να περιμένουμε να σκοράρουν. Από την άλλη, όντως ο Latos δεν είναι και κάποιο όνομα φόβητρο, όμως απέναντί στους Astros δεν πάει άσχημα. Σε 4 παιχνίδια έχει κερδίσει τα 3 και έχει δεχθεί μόλις 7 runs.
    Από την άλλη, οι Cinci είναι χαμηλά στην 20άδα από πλευράς runs και ο Lyles είναι πολύ όψιμος ως Starter. Σε μία έναρξη όμως και ένα άλλο παιχνίδι απέναντι στους Reds έχει δεχθεί μόλις 3 runs. Τα στοιχεία βέβαια είναι λίγα και δεν μπορούν να δημιουργήσουν trends, είναι αλήθεια όμως ότι αν είναι να περιμένουμε να έρθει το over, θα πρέπει να είναι πρωτίστως από το Houston και μετά από το Cincinnati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NAI ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΟΒΕΡ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ AΠΟ ΤΟ ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ RUNS ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ. ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΑΙΑΜΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΟΒΕΡ ΣΤΟ ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kοίταξε, (και εδώ ίσως να μην είμαι πολύ αντικειμενικός) εγώ των γουστάρω των Bumgarer. Βέβαια στο ρόπαλο οι Giants είναι αδύναμοι. Από την άλλη το Μιαmi... Άσσο με D-backs; Δεν είναι λίγο παρακινδυνευμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΧΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΩΣ -ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ- ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΣΟ ΝΑ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΚΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΜΠΑΘΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΙΑΝΚΙΣ ΟΒΕΡ ΜΙΝΕΣΟΤΑ,ΑΝΤΕΡ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΚΑΙ 2ΠΛΟ ΣΙΑΤΛ. ΚΑΚΩΣ ΕΒΑΛΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ παίζω Yankees , Boston , St louis και San fransisco για νίκες σήμερα . Για να δούμε . Οι Yankees με Sabathia , Το St Louis με Garcia , η Boστώνη με Beckett αλλά κυρίως με ρόπαλα , και το San Fransisco με Bumgarner .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται όλοι τον πιστεύουμε τον Sabbathia, αν και η έναρξη της χρονιάς δεν ήταν η καλύτερη. Οι δύο νίκες του δεν είναι ενδεικτικές. Βέβαια είναι μεγάλο όνομα σε μία μεγάλη ομάδα, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα κι απο μενα , εγω ακολουθησα το φιλο με Over το Astros και τον torch με Ασο τους Braves (μας τα χαλαει λιγο προς το παρων) και επισης επαιξα Ασο το Toronto και (Ασο και Over) τους White Sox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόλις έκλεισε το over του Houston, με τους Astros να έχουν 5 από τα 8. Όπως τα λέγαμε.
    Καλά πάει το over της Μιννεσότα, καλά πάνε και οι Yankees, όπως και οι Cardinals. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους Red Sox και για την Ατλάντα, όπως και για το διπλό των Mariners.
    Για τον Nikko da Roma αντιθέτως, δουλεύει ο άσσος του Τορόντο και οι Sox.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Mets ξεκίνησαν δυναμικά. 3 runs ήδη με γεμάτες βάσεις και 2 out. Προβλέπω τον παππού να φέβγει νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΟΒΕΡ ΣΤΟ ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ ΑΣΣΟ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΡΙΖΟΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο BUMGARNER NA ME ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟ BASEBALL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο είχα γράψει όσο πιο ευγενικά μπορούσα. Τώρα μπορώ να στο πω ξεκάθαρα. Θα ήταν μεγάλη μαλακία. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΟ 7 INNING ΤΑ HITS EINAI 13 ΓΙΑ THN ARIZONA ΕΝΑΝΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ. ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΤΣΕΡΣ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ RUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΚΛΑΝΤ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Oalkand με τον Colon δεν είναι κακό. Εγώ πάντως βλέπω το under μου να παραμένει ζωντανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΤΑΞΕΙ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΡΟΛΙ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ LIVE.ΑΡΙΖΟΝΑ 2,ΓΙΑΝΚΙΣ ΟΒΕΡ 5 ΚΑΙ ΟΚΛΑΝΤ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΙΖΟΝΑ 2,ΒΟΣΤΩΝΗ ΟΒΕΡ 3 ΚΑΙ ΟΡΙΟΛΣ ΑΝΤΕΡ 3. Ε ΔΕ ΤΡΩΣ 5 RUN ΣΤΟ 9 INNING. ΓΑΜΙΣΕ ΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Nikko Da Roma, οκ το Τορόντο, αλλά με την ευκαιρία να πω ότι έχω στενοχωρηθεί με τους Phillies. Πεφτουν όλο και βαθύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχεις δίκιο. Μου θυμίζει εμένα με τους Nationals χθες. Σορρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εμένα μου αρέσει ο Holland, αλλά τα νούμερά του δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Είναι πάντως δύσκολο παιχνίδι. Θα έλεγα οριακά Texas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλα Πήγε η βραδιά για μένα,έχασα μόνο το over των white sox και έπαιξα και over 8,5 το Toronto - Mariners στο 6ο inning,το οποίο μου βγήκε με αρκετή δόση τύχης...

    Απ'οτι βλέπω οι Dodgers Συνεχίζουν πάνω σε ράγες και η ομάδα σου Torch έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αλήθεια είναι αυτό. Μόνο που ξαφνικά εκεί που νόμιζα ότι θα πετύχαινα και τα τρία, οι Mets έχουν ισσοφαριστεί δύο φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα καταφερες λοιπόν,σου έβγαλαν το λάδι οι Mets αλλα κέρδισαν.Θα ήταν και άδικο να χάσουν γιατί με 18 hits έναντι 6 του Colorado ε θα ήταν κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή