Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι

Σήμερα εν πολλοίς, οι επιλογές μου μοιάζουν με εκείνες που έκανα χθες, καθώς τα σίγουρα βγάζουν μάτι. Πως να γίνει. Βέβαια το τρίτο παιχνίδι που επιλέγω δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά όπως σας έχω πει, σας τα παραθέτω με σειρά "σιγουριάς". Πάμε λοιπόν.

627 Philadelphia Phillies @ Pitsburg Pirates

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι στην έδρα τους οι Πειρατές δεν θα έχουν και δεύτερη ήττα. Εγώ φοβάμαι ότι με τον Clif Lee στο βουναλάκι, δεν έχουν ελπίδα και αν είναι να κερδίσουν αυτό θα το πετύχουν στο τρίτο παιχνίδι.
Βάζω λοιπόν και πάλι διπλό υπέρ της Φιλαδέλφια με μόλις 1,45.

623 Kansas City Royals @ Los Angeles Angels

Χθες το Κάνσας με τον πρώτο pitcher του rotation του, κράτησε τους Angels 7 ολόκληρα innings στο μηδέν. Και στο 8ο έφαγε 5 runs. Νομίζω ότι σήμερα το παιχνίδι θα έχει περισσότερα runs και απλά οι Αγγελοι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ πιο νωρίς.
Για να το πω απλά. Ο pitcher των Βασιλιάδων Luke Hochevar έχει παίξει εναντίον του Los Angeles τέσσερις φορές και έχει χάσει τις τρεις. Και χωρίς να πρέπει να αντιμετωπίσει τον Albert Pujols - ο οποίος χθες δεν "μίλησε" οπότε έρχεται η ώρα του.
Από την άλλη, ο pitcher των Angels Dan Haren έχει παίξει οκτώ φορές απέναντι στους Royals, έχει κερδίσει τις 4 και έχει χάσει μία. Νομίζω ότι είναι απλά πράγματα.
Άσσος υπέρ των Los Angeles Angels με 1,45.

630 New York Yankees @ Tampa Bay Rays

Μετά από ένα εξαίσιο παιχνίδι χθες με Grand slam στο πρώτο inning από τον Carlos Pena, με φοβερο 3Run Home Run του Ibanez, αλλά τελικά walk off νίκη και πάλι από τον Pena, η Tampa πήρε το W.
Νομίζω λοιπόν ότι θα το επαναλάβει, αν και αυτή την επιλογή την έχω ως την πιο δύσκολη. Για κάποιο λόγο όμως, δεν εμπιστεύομαι καθόλου τον Kuroda, τον pitcher που ανεβάζει στο βουναλάκι η Νέα Υόρκη. Πέρυσι έπαιζε με τους Dodgers και είχε 13 νίκες και 16 ήττες με πτωτικό ERA στο 3,07. Εξακολουθώ όμως να μην τον πολύ γουστάρω.
Απέναντί του οι Rays βάζουν τον Price, ο οποίος είναι 4-2 εναντίον των Yankees . Νομίζω λοιπόν ότι θα έχουμε και πάλι νίκη των Rays.
Άσσος λοιπόν για την Tampa Bay με 1,70.

Σαν μπαλαντέρ (σε περίπτωση που σας τρομάζει το 630) βάζω το 620 Washington Nationals @ Chicago Cubs και επιλέγω πάλι τα αρκουδάκια. Και των δύο οι pitchers είναι ασταθείς, όμως νομίζω ότι εδώ η έδρα θα βοηθήσει τον Garza του Chicago να πετύχει τη νίκη. Άσσος λοιπόν για τους Cubs με 1,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου