Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΩΡΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΒASEBALL

Αυτή είναι ανάρτηση. Στο site του Νίκου Χατζηνικολάου enikos.gr. Γειά σου ρε Νίκο (ή τέλος πάντων όποιος συνάδελφος έγραψε την είδηση)
Ο τίτλος ήταν "ΩΡΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟ BASEBALL" και φυσικά εμείς δεν θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι το Baseball αναφέρεται στην Αμερική ως "THE SHOW" που σημαίνει ότι όλα επιτρέπονται. Oι εικόνες και το κείμενο παρατίθενται παρακάτω όπως τα ανάρτησε το site. Βέβαια εγώ μπορώ να βάλω κάποια "ντεσού" όπως ότι οι Marlins, στην προσπάθειά τους να φέρουν κόσμο στο γήπεδο (τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα δεν ξεκίνησε και πολύ καλά) είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα. Άσε που ο προπονητής τους Ozzie Guillen τα έκανε ρόιδο με τις δηλώσεις περί "αγάπης προς τον Φιντέλ Κάστρο" με αποτέλεσμα να γεμίσει χθες το πεζοδρόμιο έξω από το γήπεδο με αγανακτησμένους οπαδούς που φώναζαν ότι θα κάνουν μποϊκοτάζ στην ομάδα. Άρα οι Marketeers έχουν πολύ δουλειά ακόμη. Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα.



Την αγάπη τους για την ομάδα μπέιζμπολ των Miami Marlins θέλησαν να δείξουν αρκετές σέξι κοπέλες. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν body-paint με τα χρώματα της ομάδας και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου