Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Σχεδόν Total Recall

Όπως σας έχω ξαναγράψει, λόγω των καθημερινών παιχνιδιών που γίνονται στην MLB, δεν είναι δυνατόν να κάνει κάποιος προγνώσεις πριν δει τα αποτελέσματα της προηγούμενης ημέρας. Έτσι, μετά από ώριμη σκέψη, επανέρχομαι σχεδόν ολοκληρωτικά στις χθεσινές μου επιλογές, με αλλαγές όμως, όπως θα δείτε.

669 Washington Nationals @ Los Angeles Dodgers
Παρά το ότι χθες οι μεγάλοι pitchers της ημέρας δεν είχαν την τιμητική του, σε αυτόν τον αγώνα θα επανέλθω κοντά σε έναν νέο και πολλά υποσχόμενο pitcher, τον Stephen Strasburg, τον οποίο θα συνοδεύσει στην 9άδα ένας άλλον νέος ροπαλιστής, ο Bryce Harper ο οποίος θα κάνει το -πολύ αναμενόμενο- ντεμπούτο του στην MLB. Πιστεύω λοιπόν ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ κοντά. Όπως και χθες. Πάρα πολύ κοντά, γι' αυτό και θα τολμήσω δύο προτάσεις:
Πρώτον διπλό για την Washington με απόδοση 1,75.
Δεύτερον  UNDER παρά το πολύ χαμηλό 5,5 με απόδοση 2,15 (αυτό για όποιον πάει για πολλά λεφτά)



656 Milwakee Brewers @ Saint Louis Cardinals
Σε αυτόν τον αγώνα θα ακολουθήσω την κεκτημένη ταχύτητα που έχουν οι Cardinals στο σπίτι τους. Χθες πάτησαν του Ζυθοποιούς, και νομίζω ότι θα το επαναλάβουν και σήμερα. Στηρίζομαι για αυτή την απόφαση στον Lohse, τον οποίο πάω με τα χίλια. Ο άνθρωπος έχει 3 νίκες και ERA τόσο μικρό που χρειάζεσαι τσιμπιδάκι για να το πιάσεις: 0,99.
Βάζω λοιπόν Άσσο με 1,65 απόδοση.


658 Detroit Tigers @ New York Yankees
Η προσέγγισή μου στο σημερινό παιχνίδι είναι πολύ διαφορετική. Χθες είχαμε και μεγάλο σκορ και νίκη των Yankees, τα οποία ήρθαν ως φυσικό επακόλουθο της σύλληψης του Delmon Young ενός γερού ροπάλου του Detroit. Ο outfielder έκανε αντισημιτικά σχόλια (αν και μαύρος ο ίδιος) και αυτό δεν αποκλείεται να σημάνει και φυλάκιση ενός χρόνου. Η ατμόσφαιρα λοιπόν ήταν βαριά στο dugout των Tigers οι οποίοι έχουν καταγράψει 5 σερί ήττες. Αυτό λοιπόν ήταν χθες και πρέπει να αλλάξει και ο Drew Smyly με το 1,13 ERA, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει απέναντι στον Freddy Garcia με το ERA 9,75.
Διπλό λοιπόν για τους Tigers με απόδοση 1,90.


669 San Diego Padres @ San Fransisco Giants
Το μενού έχει και μπαλαντέρ. Είναι που με γαργαλάει το χέρι μου με τον Lincecum στο βουναλάκι. Το φρικιό την τελευταία φορά που πήρε το μπαλάκι στα χέρια του έδειξε ότι είναι μεγάλος παίκτης και σε 5 innings δέχθηκε μόνο έναν πόντο ενώ έβγαλε 8 strikeout. Πιστεύω ότι οι Padres με τα περισσότερα strikeout στο πρωτάθλημα (171), θα πέσουν θύματά του.
Άσσος λοιπόν για τους Γίγαντες με απόδοση 1,75.

9 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο LINCECUM ΦΕΤΟΣ -ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ GAME-ΘΥΜΙΖΕΙ STEVE NASH ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!! ANGELS UNDER, CINCINNATI 1, ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟΙ UNDER? ΓΝΩΜΗ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ MAIL ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΛΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς δεν πρίζεις τον κόσμο, καθώς είναι καλύτερο να υπάρχει συζήτηση δημόσια οπότε προτιμώ εδώ. Το mail μου πάντως είναι cdavlos@yahoo.com.
    Τώρα, για τον Lincecum είμαι ο πρώτος που τα γράφω αυτά. Παρακολουθώ στενότατα αυτό το φρικιό, καθώς τον έχω και στην ομάδα μου στο Fantasy και η κάθε του εμφάνιση με πονάει διπλά. Κάθε φορά πάντως ελπίζω ότι θα πάρει μπρος. Θέλω λοιπόν να πιστεύω ότι η προηγούμενη ήταν η αρχή του και σήμερα θα είναι η συνέχεια.
    Τώρα, για under στους Angels δεν έχω αντίρρηση. Είναι πολύ χαμηλά σε runs. Οι Indians, βέβαια είναι καλύτεροι, οπότε ίσως ειναι οριακό.
    Για άσσο Cincinnati, λέω ναι και για Under μισητούς το φοβάμαι λίγο. Ναι μεν ο Lohse είναι καλός, αλλά ο άλλος; Τί θα κρατήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 21:40 μέση του 6ου inning και οι Cardinalsn ισσοφαρίστηκαν. Με την ψυχή στο στόμα από τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 21:46 όμως ο Molina με ένα 2 run Homerun ξαναβάζει μπροστά τους Cards. Ο Molina είναι 3 for 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O PUJOLS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΤΑ HOME RUNS EMEINAN ΣΤΟ ST. LOUIS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδες την κάρτα που λέει ότι έχουν το ίδιο ακριβώς average με πέρυσι αυτή την περίοδο; ,272 ως ομάδα (αν το θυμάμαι σωστά)
    Από την άλλη, αυτή τη στιγμή η γυναίκα μου λείπει, το παιδί κοιμάται και εγώ έφερα μπροστά στην τηλεόραση μπύρα και ηλιόσπορους. Θεϊκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 22:38 Τέλος παιχνιδιού στο Saint Louis. Οι Cards πάνε τραίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 00:00 και οι Detroit μπροστά με 6-1. Ο Garcia έφυγε στο δεύτερο inning αφού είχε πάρει όλους τους πόντους earned.

    ΑπάντησηΔιαγραφή