Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μακριά από τον Colon μας

Η μέρα χθες είχε ένα καλό και... αυτό είναι όλο. Ένα καλό. Τελεία. Είχε τη νίκη του Lincecum που μου την χρώσταγε ο παλιοκερατάς από την Κυριακή. Διότι αν βάλω κάτω τα "λίγο απ' όλα" τα χθεσινά, άστα βράστα. Οι Athletics με τον Colon μας μπήκαν στον Colon μας, το ίδιο και οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals, ενώ και το under, πέθανε στα τελευταία inning.
Τέλος πάντων, σας γράφω τρεις γρήγορες προβλέψεις, καθώς θα φύγω από τον υπολογιστή μου τώρα και θα ξαναβρεθώ στις τρεις. Ίσως τότε κάνω και βαθύτερη ανάλυση.

605 San Francisco Giants @ Cincinatti Reds

Οι Giants στηριζονταν πάντα στο Pitching. Και σήμερα στο βουναλάκι ανεβαίνει ο καλύτερός τους φέτος: Ο Matt Cain. Το παιδί είναι throwing mashine. Από την άλλη οι Indians ανεβάζουν τον Latos με 8,22 ERA. Μεγάλες διαφορές.
Διπλό λοιπόν για τους Giants

608 New York Yankees @ Texas Rangers

Παρόλο που εξακολουθώ να φοβάμαι ότι αυτός ο Darvish κάποια μέρα θα φάει μία μεγάλη ήττα, δεν νομίζω ότι αυτή θα είναι εντός έδρας και απέναντι στον Kuroda. Σε αυτή την ενδοιαπωνική διένεξη λοιπόν, θα παίξω υπέρ του Yu.
Άσσος λοιπόν για το Τέξας.

600 Kansas City Royals @ Cleveland Indians

Το Kansas βρίσκεται σε τρομακτικό slump. 11 ήττες σερί. Φοβάμαι ότι έχουν εκείνο το πρόβλημα που έλεγε στην ταινία ο Καλύτερος εκείνος ο κοντός τύπος "Loosing is a desease, as contagious as polio". Φοβάμαι λοιπόν ότι ο pitcher τους Sanchez με το 6,39 ERA δεν θα καταφέρει να αλλάξει την ρότα της ομάδας και δη εκτός έδρας.
Άσσος λοιπόν για τους Ινδιάνους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου