Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ανάσταση, Γενέθλια και Στοίχημα

Να ξεκινήσω με ευχές για Καλή Ανάσταση. Να συνεχίσω λέγοντας ότι σήμερα έχω γενέθλια. Όχι ότι έχει σημασία για τις προβλέψεις μου, αλλά τέλος πάντων το λέω.
Το τρίτο που θέλω να κάνω είναι να υπερθεματίσω σε αυτό που έγραψα χθες, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατόν, όταν γίνονται παιχνίδια κάθε μέρα, να υπάρξουν αναλυτικές και αξιόπιστες προβλέψεις (όσο μπορεί να υπάρχει κάτι τέτοιο) χωρίς να έχουμε δει το παιχνίδι της προηγουμένης. Δηλαδή αν δεν είχα δει την χθεσινή τραγική ήττα των μισητών, μισητών, μισητών Cardinals από τους Cubs πως θα μπορούσα σήμερα να ξαναπαίξω υπέρ τους. Γιατί υπέρ τους θα ξαναπαίξω να το ξέρετε.
Πάμε λοιπόν:

660 Chicago Cubs @ Saint Louis Cardinals

Αυτή την ήττα χθες δεν θα μπορούσαν να την περιμένουν οι Cardinals ούτε στα χειρότερα όνειρά τους. Ηome Opener με τους Cubs και τρώνε 4 πόντους στο πρώτο inning και Grand Slam στο 4ο. Χέστα.
Άρα, έχουν σκυλιάσει, και δεν μπορεί να επιτρέψουν να ξαναγίνει αυτό. Βέβαια έχουν μία έλλειψη στο rotation, καθώς ο Carpender παραμένει τραυματίας, οπότε στο mount ανεβάζουν τον Lance Lynn, ο οποίος έχει λίγες ενάρξεις. Παραμένει όμως ένα καλό χέρι, απέναντι στον Volstad ο οποίος δέχεται αρκετούς πόντους από τους μισητούς και δεν έχει αρχίσει καλά τη χρονιά.
Άσσος λοιπόν με απόδοση 1,45.

661 Texas Rangers @ Minnesota Twins

Οι Rangers κέρδισαν χθες τους Twins σε αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα, και πιστεύω ότι σήμερα με τον Yu Darvish στο mount θα επαναλάβουν τη νίκη. Θα μου πείτε, ο Yu δεν ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο του παιχνίδι, έφαγε 5 runs και τη γλύτωσε καθώς χτύπησαν τα ρόπαλα. Πιστεύω όμως ότι σήμερα μετά το βάπτισμα του πυρός θα δούμε τον πραγματικό Darvish και μαζί του μία ακόμη νίκη για το Texas, καθώς ο Blackburn που ανεβαίνει στο mount για τους Δίδυμους, δεν έχει τα νούμερα να αντιμετωπίσει τους Rangers
Διπλό λοιπόν για το Texas με απόδοση 1,55

671 Pittsburgh Pirates @ San Francisco Giants

Χθες ο Matt Cain έδειξε ότι είναι ένας φοβερός pitcher. Παρολίγο τέλειος (δέχθηκε μόλις ένα χτύπημα και δεν περπάτησε κανέναν) συμπλήρωσε και τα 9 innings και έδωσε τη νίκη στο San Fran. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Στο mount ανεβαίνει ο Barry Zito, για τον οποιό εγώ δεν λέω ποτέ "Ζήτω" καθώς τον θεωρώ ασταθέστατο. Και μπορεί στο προηγούμενο παιχνίδι να έπαιξε πραγματικά τέλεια, εγώ όμως παραμένω δύσπιστος απέναντί του. Και μπορεί μεν οι Pirates να μην είναι η ομάδα που θα πάρει νίκη μέσα στο AT&T Park, πιστεύω όμως ότι θα πέσουν αρκετά runs, και από τις δύο ομάδες.
Βάζω λοιπόν OVER με όριο τα 7,5 runs και απόδοση 1,85.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου