Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Τρία στα γρήγορα

Θα σας γράψε τρεις προγνώσεις πολύ γρήγορα καθώς ετοιμάζομαι να πάω να παίξω για το Ελληνικό Πρωτάθλημα εναντίον στους Leaders, μία πολύ γερή ομάδα.
Τη στιγμή που σας γράφω είναι σε εξέλιξη το παιχνίδι Μαρούσι vs Σπαρτακος, οπότε θα φύγω για να δω το τέλος του.


San Francisco Giants @ New York Mets

Χθες οι Mets κέρδισαν την τελευταία στιγμή, καθώς οι Giants είχαν ισοφαρίσει στο 9ο, όμως ένα πολύ καλό παίξιμο στο σπίτι από τον δρομέα των Mets, ο οποίος βγήκε μεν out, αλλά με το πόδι του χάλασε την πάσα του Posey στην πρώτη, είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει άλλος δρομέας στο σπίτι και να δώσει την νίκη στην Νέα Υόρκη.
Σήμερα λοιπόν πιστεύω ότι ο Lincecum θα πάρει την πρώτη του νίκη. Θα μου πείτε ότι κάθε φορά αυτό γράφω. Αλήθεια είναι. Επαναλαμβάνομαι τι να κάνω;
Διπλό λοιπόν για τους Giants

Saint Louis Cardinals @ Pittsburgh Pirates

Χθες οι Πειρατές πήραν τη νίκη με έναν πολύ καλό Burnett. Πως το έπαθε ο τατουαζάκιας απορώ. Σήμερα όμως θεωρώ ότι Lohse των μισητών, μισητών, μισητών Cardinals θα δώσει λύσεις και το παιχνίδι θα γύρει υπέρ του Saint Louis.
Διπλό λοιπόν και εδώ για τους Cardinals.

Atlanda Braves @ Arizona Diamondbacks

Η Atlanta δεν πάει άσχημα, ενώ αντιθέτως οι D-backs δεν πάνε όπως περίμεναν όλοι. Εδώ όμως βρισκόμαστε σε μία κατάσταση οπου οι μέν πρώτοι έχουν 5 νίκες σερί και οι δε δεύτεροι έχουν 5 ήττες σερί. Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να συνεχιστεί. Και οι δύο pitchers είναι σε καλή φόρμα, οπότε θα γίνει καλό παιχνίδι. Νομίζω όμως ότι τελικά η Arizona θα επικρατήσει.
Άσσος λοιπόν για του Diamondbacks.

Και τώρα γεια σας. ΕΦΥΓΑ!!! ΓΕΡΑ ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΕΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου