Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αλλαγή. Για ποικιλία

Σήμερα λέω να φύγω από τα καθιερωμένα (θα με κατηγορήσετε σίγουρα για μονομανία με τους Giants, τους Phillies, τους Yankees, τους Tigers και θα έχετε και δίκιο) και θα πάω σε περιφερειακές ομάδες, τις οποίες σπάνια επιλέγω.


630 Kansas City Royals @ Cleveland Indians
Έχουμε ξαναπεί ότι οι Royals δεν πάνε καθόλου καλά φέτος. Ή μάλλον ΚΑΙ φέτος. Φανταστείτε ότι εντός έδρας έχουν 10 ήττες και καμία νίκη και μόλις εχθες κατάφεραν να σταματήσουν ένα σερί 11 ηττών!!! Από την άλλη, οι Indians βρίσκονται στην κορυφή του Division τους και δεν νομίζω ότι θα επιτρέψουν άλλη ήττα από τους Βασιλιάδες.
Βάζω Άσσο για τους Indians με απόδοση 1,60.

637 Washington Nationals @ San Diego Padres
Οι Nationals είναι αλήθεια ότι φέτος είναι εντυπωσιακοί. Αυτή τη στιγμή έχουν 14 νίκες και μόλις 4 ήττες. Και τις δύο από αυτές τις έχουν κάνει με τον Edwin Jackson στο βουναλάκι. Μήπως λοιπόν είναι η μέρα να δοκιμάσουμε την ήττα των Nationals; Εγώ λέω ναι. Η ομάδα έχει πετύχει ένα σερί δύο νικών, ένα σερί τριών, ένα σερί πέντε και αυτή τη στιγμή έχει ένα σερί τεσσάρων. Νομίζω ότι είναι δυσκολο να επαναλάβει κι άλλο σερί πέντε νικών, και μάλιστα εκτός έδρας. Άλλωστε και οι Padres κάποια στιγμή θα κερδίσουν. Ανεβάζουν στο βουναλάκι τον Edinson Volquez ο οποίος αναζητά ένα καλό παιχνίδι.
Προβλέπω λοιπόν έναν δύσκολο άσσο για τους Padres με απόδοση 1,80 (είναι ίδια και για τους Washington)


635 Toronto Blue Jays @ Baltimore Orioles
Τα παιχνίδια των Baltimore έχουν ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ο ιδιοκτήτης τους είναι Έλληνας (ο Πιτερ Άγγελος) και στο roster τους έχουν τον καλύτερο Έλληνα παίκτη της Αμερικής, τον Νίκ Μαρκάκης. Οι άλλοι δύο είναι ο Μουστάκας των Royals και ο Τζόρτζ Κοτταράς των Brewers. Άφού λοιπόν έδωσα και την πληροφορία της ημέρας να σας πω ότι και οι δύο pitchers που ανεβαίνουν στο βουναλάκι έχουν ERA που είναι πάνω-κάτω στο 8, οπότε όλοι περιμένουμε ότι το παιχνίδι θα είναι OVER.
OVER λοιπόν θα βάλω κι εγώ με όριο το 8,5 και απόδοση 1,60.

3 σχόλια:

  1. ektos apto over shmera einai dyskola ta matsakia pou edwses me kath sevasmo makari narthoune synexise gera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξέρω ότι είναι δύσκολα. Εξού και ο τίτλος. Σε ευχαριστώ πάντως για το σχόλιο. Είναι πολύ ωραίο να μου έρχεται feed back.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω βλέπω τον ασσο των Indians over κ 2 το Toronto k 1 τους N.Y.Mets!!!! Good luck

    ΑπάντησηΔιαγραφή