Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Νίκες για Ευρυάλη & Ηγέτες

Από τον αγώνα Μαρούσι @ Ευρυάλη
Μεγάλο παιχνίδι έκανε σήμερα η Ευρυάλη στην πρώτη της εμφάνιση για το Πρωτάθλημα του 2012. Κέρδισε τον περυσινό Πρωταθλητή Μαρούσι με ευρύτατη διαφορά 15 πόντων σε 6 innings, καθώς ετέθη σε εφαρμωγή το mercy rule και το παιχνίδι έγηρε πρόωρα υπέρ της ομάδας της Γλυφάδας. Το Μαρούσι παρατάχθηκε με ελλείψεις και τραυματισμούς και με εξαίρεση την πρώτη επίθεση όπου πέτυχε δύο πόντους, στη συνέχεια πέρασε πίσω στο σκόρ, το οποίο συνεχώς και διευρυνόταν όσο περνούσαν τα inning.
Για την Ευρυάλη στο mount ανέβηκε ο Άγγελος Αργυρόπουλος, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Άκη Κασκάτη, ο οποίος δεν δέχθηκε κανένα πόντο.
Για το Μαρούσι pitcher ήταν ο Δημήτρης Λόμης, ο οποίος εμφανίστηκε σε κάποιες στιγμές ασταθής, πλήρωσε όμως και τα λάθη της άμυνας του. Στη συνέχεια οι relief pitchers που ανέλαβαν δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα ρόπαλα της Ευρυάλης, η οποία ειδικά στο 6ο inning ξέσπασε και κέρδισε την απαιτούμενη διαφορά.
Εντυπωσιακές φάσεις στο παιχνίδι ήταν ένα βαθύ running grab του Left Outfielder του Μαρουσιού, και για την Ευρυάλη ένα relay play τέλεια εκτελεσμένο από βαθιά δεξιά στην πρώτη βάση και από εκεί στο σπίτι, καθώς επίσης και ένα εκπληκτικό diving catch του Νίκου Αντωνιάδη μπροστά από την δεύτερη βάση.
Τελικό σκόρ 9-24.

Λίγο νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί το παιχνίδι ανάμεσα στους Ηγέτες και τον Μίλωνα, το οποίο κύλησε χωρίς εκπλήξεις. Έληξε και αυτό με mercy rule στο 7ο inning με σκορ 19-6. Οι ηγέτες μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να αντιδρά σε κάποια σημεία του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση.

1 σχόλιο: