Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Πρώτη Κυριακή της Σεζόν. Πάμε φουλ!!!

Μετά από ένα Παρασκευοσάββατο, με περίεργα σκορ για τα φαβορί, ανατροπές στις μεγάλες ομάδες, αλλά και πίεση κάποιων γηπεδούχων, νομίζω ότι ήρθε η ώρα των απαντήσεων, οπότε και προχωρώ στα εξής:

639 Philadelphia Phillies @ Pittsburgh Pirates

Η Φιλαδέλφια δεν έχει ξεκινήσει καλά και οι ελλείψεις των επιθετικών της Howard και Utley φαίνονται καθώς έχουν σκοράρει μόνο δύο φορές σε δύο παιχνίδια. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, και σίγουρα κάποια στιγμή θα ξεσπάσουν. Επειδή λοιπόν πολύ το φοβάμαι αυτό σήμερα, δεν παίζω το παιχνίδι under όπως θα σκεφτόταν κανείς, παρόλο που δεν είναι κακή ιδέα όταν το όριο είναι τα 8,5 runs. Θα πάω πάλι στους Phillies, και θα εμπιστευτώ τον Worley, την περυσινή αποκάλυψη της ομάδας, ο οποίος είχε 11 νίκες και 3 ήττες με ERA 3,01. Αν ξαναδώσει μία καλή έναρξη όπως οι δύο προηγούμενοι pitchers, τότε το παιχνίδι είναι σίγουρα της Φιλαδέλφιας.
Σημείο 2 λοιπόν για τους Phillies με απόδοση 1,65

635 Boston Red Sox @ Detroit Tigers

Σε αυτό το παιχνίδι πόνταρα προχθές και το under βγήκε, χθες όμως οι Tigers είχαν one man show, κερδίζοντας 10-0!!! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Βοστώνη θα χάσει τρία σερί παιχνίδια, αν και το συνηθίζει να ξεκινάει άσχημα τις χρονιές, όπως πέρυσι. Αν χάσει και σήμερα θα επαναλάβει το 0-3 σε νίκες - ήττες που είχε πέρυσι, το οποίο είχε να συμβεί 80 χρόνια.
Για τη Βοστώνη στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Clay Buchholz, ο οποίος είχε 17 νίκες το 2010 και 6-3 το 2011, αλλά η χρονιά του τελείωσε πρόωρα λόγω τραυματισμού. Το ERA του είναι 3,48
Για την πόλη των αυτοκινήτων το μπαλάκι αναλαμβάνει να πετάει ο Max Scherzer, ο οποίος πέρυσι είχε καλά αποτελέσματα (15-9) αλλά με ψηλό ERA (4,43), όμως απέναντι στη Βοστώνη τα χάνει, καθώς σε τρία παιχνίδια πέρυσι είχε δύο ήττες και 9,45 ERA. Με δύο λόγια τον έσκισαν.
Βάζω λοιπόν διπλό στους Boston Red Sox με απόδοση 1,80.


645 Los Angeles Dodgers @ San Diego Padres

Άλλη μία συνάντηση που δεν πιστεύω ότι θα τελειώσει 0-3 είναι αυτή στη νότια Καλιφόρνια. O Dodgers είναι σαφές ότι έχουν ψυχολογικό προβάδισμα λόγω του αίσιου τέλους που μπήκε στο σήριαλ της πώλησης της ομάδα. Νοιώθουν σίγουροι και αυτό φαίνεται καθώς έχουν 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πόσο θα κρατήσει αυτό; Παίζουν κι άλλοι στο γήπεδο, ξέρετε και χθες το παιχνίδι το πήρας στην παράταση. Σήμερα άλλωστε στο βουναλάκι δεν ανεβαίνει και κανένας pitcher φόβητρο. Και τα δύο ονόματα Harang για το Los Angeles και Richard για τους Padres είναι χαμηλής δυναμικής, αλλά τουλάχιστον ο δεύτερος έχει καλύτερη προϊστορία απέναντι στους Dodgers με 4 νίκες και μόλις 1 ήττα.
Άσσος λοιπόν για τους Padres με απόδοση 1,75.

Για μπαλαντέρ σας προτείνω και πάλι άσσο στο 644 Kansas City Royals @ Los Angeles Angels καθώς δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι Άγγελοι θα χάσουν και δεύτερο παιχνίδι μέσα στην έδρα τους.

Καλά κέρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου