Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Λίγο απ' όλα: Και Διπλό και Άσσο και Under

Αρχίζει η εβδομάδα και η χώρα έχει πλέον μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο. Το λέω για να μη νομίζει κανείς ότι το μόνο που σκέφτομαι είναι το Baseball. Είναι το Baseball σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου, αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι και το μόνο.
Αφού λοιπόν το ξεκαθάρισα αυτό, έρχομαι να σας δώσω τρεις προβλέψεις, σε ένα κουπόνι όμως φτωχό (έτσι είναι τις Δευτέρες) με δύσκολα παιχνίδια, καθώς έχουν γίνει μεγάλες ανατροπές των φαβορί και των αουτσάιντερ.

693 Saint Louis Cardinals @ Chicago Cubs

Οι Cubs βρίσκονται σε πολύ καλή φάση. Αυτό το βλέπουν όλοι. Από την άλλη οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals παρά τις ελλείψεις που έχουν στο ρόπαλο, το rotation τους είναι από τα καλύτερα της MLB. Και ο Αγαπούλη Garcia -ο Jaime μωρέ- είναι ένας από τους καλύτερους της πεντάδας, έχοντας παραχωρήσει μόλις ένα run στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Reds, ενώ με τους Cubs, είχε πέρυσι δύο νίκες με 2,11 ERA σε τρία παιχνίδια.
Βέβαια και ο Garza των Cubs δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ιδιαίτερα στο Whigley Fields. Εκεί σε 13 παιχνίδια έχει επιτρέψει μόνο 3 run κερδίζοντας 5 παιχνίδια και χάνοντας  3. Όμως αυτή την περίοδο δεν πάει καλά και στο τελευταίαο παιχνίδι δέχθηκε από το Miami 6 runs.
Οπότε βάζω Διπλό υπέρ των Cardinals με απόδοση 1,80. (και οι Cubs την ίδια απόδοση έχουν).

698 Chicago White Sox @ Oakland Athletics

Είναι αλήθεια ότι οι White Sox, βρίσκονται σε πολύ καλή φάση. Βούλιαξαν τους Mariners στο Seattle και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Division τους. Απέναντί τους θα παραταχθούν οι Athletics οι οποίοι είναι επίσης δεύτεροι, αλλά με πολύ χαμηλότερο ποσοστό. Αυτό όμως που νομίζω ότι θα κάνει τη διαφορά (και εκεί και θα ποντάρω) είναι ο Bartolo Colon. Ο άνθρωπος περνάει δεύτερη καριέρα στο Oakland. Στο προηγούμενο παιχνίδι του έριξε 38 strike σερί!!! Έχει και καλή προϊστορία απέναντι στους White Sox, όμως είναι με τους Yankees που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να την λάβουμε υπόψη μας.
Πιστεύω λοιπόν στον Άσσο για τους Athletics με απόδοση 1,75.

691 New York Yankees @ Texas Rangers

Πάμε και στα δύσκολα. Ποιός τους κρατάει τους Rangers, οι οποίοι κέρδισαν δύο στα τρία από τους Detroit Tigers. Αλλά ποιός κρατάει και τους Yankees, οι οποίοι πάτησαν τους Red Sox. Στο βουναλάκι ανεβαίνουν οι Sabbathia και Holland. Πιστεύω λοιπόν ότι θα δούμε pitchers game. Γι' αυτό και βάζω UNDER με υψηλό όριο το 9,5 και απόδοση 1,65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου